Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
costi31:
Nu raspunde , decat daca era " Unul din Visele Tale " :giggle:
Te-ai lamurit ?
Daca nu incearca metoda filmului " Yes man " cu Jim Carrey !
" Cere si ti se va da " o carticica destul de buna de Esther si Jerry Hicks ,
Sau tu stii ce-i mai bine dar nu prin telefon... desi mi-am dat seama ca ne-ai dat tema pt. acasa !
:surrender: :worship: oO
Dar totusi de cand ai ajuns din Tara Minunilor in Tara Viselor ? :happy:
Concluzia mea ... Cu Totii avem Vise , dar ale tale sunt Minunate ! :kissing: *|*
costi31:
Si ca sa nu fiu off topic ...imi vine s-arunc tel. pe geam ca nu ma suna nimeni pe vremea asta posomorata :bully:
Oare e vremea de vina sau eu ? Mai devreme a fost soare...acum da sa ploua :slap: ???
Leia:
--- Citat din: wonderland din Duminică, 05 Mai 2019, 11:34 ---
--- Terminare citat ---
Nu trebuia “is calling”? Adică așa... câte un vis, pe rând, nu de-a valma...
wonderland:
Your dream is calling you, adica?
Ma gandesc ca pentru visul care nu prinde randul, apare semnalul de...linie ocupata. Si, daca ai setat apel in asteptare, te bipuie, de nu te mai poti concentra si uite asa se invalmasesc si nu mai stii pe care sa-l urmaresti :giggle:
cartex:
Incerc din rasputeri , ca noi toti dealtfel, sa gasesc lucruri interesante de facut prin casa |o... dar mai ales , incerc sa ignor vremea frumoasa de afara , cu toata primavara in plina explozie de inflorire si agitatie de pasarele...cred ca "innebunesc" si salcamii curand si , sper din tot sufletul si cu toata ratiunea pusa la grea incercare de tot ce se intampla, sa nu innebunim si noi... :worthy:
Apropo, cred ca rubrica meteo ar trebui suspendata temporar ...ca nu-i mai gasesc utilitatea... mi se pare ca ne sfideaza ; nu se potriveste obligativitatea de stat in casa cu fericirea crainicului anuntand vreme minunata... :idiot2:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă