Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1669/1680) > >>

Louie:
Frumooos!... In ce zona sunt facute fotografiile?  :)

Gabi p:
Multumesc….Magura Codlei

noiembrie:
E toamna tarzie...pleaca cocorii,desenand pe cer.Aud tipatul lor,sacadat,din ce in ce mai sus si mai surd.
Se duc spre tarile calde,protejandu-si puii.
Pleaca cocorii si linistea mea, pecetluita in culori ruginii si galben solar, pleaca cu ei.
Mi-ascult bataile inimii,contopindu-se in vuietul vantului,in freamatul frunzelor smulse din crengi,asternute-n carare.

Undeva,te aud,clipa de gand,strabatand,pe poteci,nestiute aici si ma-ncred in frumos...
Te astept,imbratisand in tacere ultima zbatere a naturii si ma-ncred in adevarul nespus...Si tu treci,toamna mea !

wonderland:
Gabi, minunate plimbări faci tu...
Stiu că Gigi a arhivat discuții prin imagini, dar cred că fotografiile tale meritau un loc mai bun, in sectiunea nouă, fotografii.
Văd că Fotografii turistice e în lucru încă nu are niciun topic.
Să il rugăm pe Gigi să deschidă ceva de genul...
a) Imagini din plimbările mele (solitare sau nu). Sau
b) Imagini din orașul meu și din împrejurimi...

Zic si io, offtopic, fiind. Si tot offtopic, pentru noiembrie: un amestec de  frumos și trist în tipătul cocorilor.

Oarecum on topic: nu ma simt insomniacă.  :slap: Doar adorm la ore nepotrivite. ;D

Pisicuța:
Bună dimineața tuturor și în mod special celor ce sunt Dumitru!  :smitten:
Wonderland, ce devreme e pentru tine dimineață sau... seară  ^-^
Gabi, ai surprins atât de sugestiv toamna, foarte frumoase pozele... :applause:
Noiembrie, e tristețe în cuvintele tale frumoase despre toamnă. Hai, viata nu e chiar asa tristă! :flori:

Și ca să nu fiu offtopic: mă simt super și nerăbdătoare, da, voi pleca, număr zilele, cu cei din SC în prima mea experiență cu voi!! Excursiile mă alimentează, îmi dau chef de viață și putere, sunt un scop pentru care merită să trăiesc. Făcându-ți planuri de viitor, frumoase, trebuie să te "târâi" până acolo, indiferent câtă lămâie îți servește viața...

Să aveți o zi minunată!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă