Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1666/1680) > >>

Louie:
Cum ma simt acum? Cam trista pentru ca stau si ma uit la voucherele de vacanta pe care nu le pot folosi in nici o excursie cu SC.

costi31:
Dupa o vara atat de ploioasa la inceput...acum imi pare rau ca nu sunt la mare ,  dar compensez cu un strand !
Si chiar a fost frumos pana la urma ! Si inca va mai fi !!! :applause:
Salutari tuturor petrecaretilor ! *|*  :thumbup: :yeah:

noiembrie:
Am inceput sa ies diminetile in parc...e racoare ,cad frunze,fosnesc crengi in adierea lina.
Admir de sus lacul cu nuferi albi,roz,siruri de rate si boboci,clipocit de ape.
Stau sau alerg,amestec lumina cu umbrele din gandurile mele si sterg,tot ce e de prisos.
Las lumina sa cuprinda ultima farama de gand...E liniste,afara si inauntru...

Inchid ochii si tac,cu toate simturile.
Privesc din nou...un ghemotoc zvacneste in spirala pe trunchiul copacului din fata mea,ma priveste increzatoare
cu ochi rotunzi.
Cioc-cioc,zice veverita infoindu-si coada,e timpul...!

noiembrie:
Nu departe de lumea dezlantuita a unui oras sufocant,timpul s-a oprit in loc...
E dimineata si oamenii trec agale sa duca animalele pe izlaz,se saluta,se privesc,au timp de o vorba,doua.
Pe stalpii de pe ulita ciorovaiesc vrabii si o clipa mi-amintesc un desen de la scoala,tot cu guralivele...
Dincolo de colbul drumului,incep viile,frumos randuite,un amestec de culoare, liniste si parfum.Desen de toamna...
soare molcom,ciorchini zemosi,frunze stacojii...

Timpul s-a oprit in loc,e frumos,calm,se aude fosnetul frunzelor,suflul ierbii tasnind din pamant,zborul planat al pasarilor ...

Pisicuța:
Cam singura si trista, pentru o vineri seara...
As vrea, surprinzator, ca timpul sa treaca mai repede si sa vina excursia la care m-am inscris.
Dar asta inseamna de fapt ca mai sunt NUMAI 3 luni din acest an, care ma astept sa treaca repede si...nu vreau.
Atunci unde e logica? Vreau sau nu vreau??

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă