Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1571111 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Nina Petre

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #8310 : Sâmbătă, 14 Iulie 2018, 07:57 »
Şi ce fac, Wonderland, las lucrurile aşa? Că mă încurca rău buchetul ăla de flori...

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #8311 : Sâmbătă, 14 Iulie 2018, 09:24 »
ia-l ca atare și gata! Restul interpretabile și tolerabile. Cel puțin pentru mine, care mă ghidez mult după ce văd, aud, simt... Când e doar cuvântul scris, mai ignor, las în evaluare până se mai completează ansamblul...
 :)

On topic: Mă simt ca și cum ziua asta ar avea două dimineți. Una când m-am trezit cu noaptea în cap, a doua acum, după ce m-am lăsat furată de un pui de somn suplimentar.   :magic:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline costi31

• Hero Member
  • Mesaje postate: 619
« Răspuns #8312 : Miercuri, 18 Iulie 2018, 10:52 »
De ceva timp intalnesc o batranica pe aleea unde imi plimb catelul. Daca o privesti mai atent se vede ca nu-i ''crescuta'' la oras , poarta batic , un capot inflorat si carja iar mainile se vad ca-s muncite. Poate o fi venit la copii , cine stie...ca nu am vorbit niciodata cu dansa. Dar ce m-a facut sa ma simt extraordinar : prima data am vazut-o s-a oprit usor in loc si mi-a zis '' Buna-ziua !'', stiti genul acela de salut care se mai practica si astazi la noi la tara. Eram un pic jenat ca trebuia sa salut eu primul , dar oricum sunt bucuros ca de atunci ne salutam mereu si am intrat in ''normalitatea'' ei care este mult mai sanatoasa...cred eu .
Deci mai dati buna-ziua din cand in cand macar , cineva va fi bucuros sa va auda chiar daca nu va cunoasteti !!!
S-aveti o zi buna ! :bow:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #8313 : Vineri, 03 August 2018, 20:54 »
Exasperata! Doar pentru mine e așa de greu să găsesc un meșter sau o firmă în apropiere de Iași care să facă leagăne de grădină din lemn?

:tickedoff: :idiot2: :( |o
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Louie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
« Răspuns #8314 : Vineri, 03 August 2018, 21:59 »
Cum ma simt acum? Foarte foarte obosita. Astept cu nerabdare excursia din 10-12 august, am nevoie sa ies in natura, sa respir aer de munte si sa scap de stres macar un weekend.
Cu chiu cu vai am reusit sa iau o zi din concediul pe anul acesta.
Am vouchere de vacanta, dar se aduna praful pe ele. Nu stiu daca va fi posibil anul acesta sa pot lua concediu macar 5 zile adunate.
Ar fi minunat daca s-ar organiza excursii de weekend la care sa putem folosi si voucherele primite...
„Cele mai importante două zile din viața ta sunt ziua in care te-ai nascut si ziua in care ai aflat de ce" - Mark Twain

Offline costi31

• Hero Member
  • Mesaje postate: 619
« Răspuns #8315 : Sâmbătă, 04 August 2018, 09:59 »
Wonderland , de care din astea ? https://www.olx.ro/casa-gradina/gradina/iasi-judet/q-leagan/  ...mai sunt si la Dedeman , Practiker , dar sigur stiai !  ;)
Louie , vouchere le poti folosi si oriunde  in week-end , statiuni de munte , mare , balneo...etc.
O zi calma si linistita !  :strambatura:  :flori:  :kissing:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #8316 : Sâmbătă, 04 August 2018, 10:04 »
Da, cam asa ceva, dar nu sa mi-l aduca din Brasov.  :slap:
Multumesc.  ::)

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #8317 : Duminică, 05 August 2018, 07:46 »
Intr-un fel de" presvie".A se traduce doar trezire  si poate putin privilegiu.

Offline claravicula

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
« Răspuns #8318 : Duminică, 05 August 2018, 09:57 »
Nu ma simteam in apele mele cand m-am trezit dar incet, incet m-am inseninat. Imi vine in minute cantecul din Sunetul muzicii, "My favourite things" si indemnul de a te gandi la micile placeri ale vietii cand te simti trist. Aparent a functionat :)

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #8319 : Duminică, 05 August 2018, 10:59 »
Cu gandul la concediu...inca o saptamana de munca si gata... :dance:  :worthy:

Offline Edith

• Full Member
« Răspuns #8320 : Sâmbătă, 25 August 2018, 07:12 »

Stiu  ca  nu  stiu  nimic ,  dar  nici   despre    asta    nu  pot  afirma   ca  sunt   sigur  .

Offline Laur

• Full Member
  • Mesaje postate: 249
« Răspuns #8321 : Duminică, 26 August 2018, 01:24 »
Asta e ca aia "Nimic nu e sigur, inclusiv faptul ca nimic nu e sigur" :-\
Everthing will be ok in the end. If it's not ok, then it's not the end.

Offline Edith

• Full Member
« Răspuns #8322 : Duminică, 26 August 2018, 08:26 »

Da :)

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #8323 : Duminică, 26 August 2018, 10:42 »
E sigur ca azi e duminica, dar nu e sigur ca voi avea o zi ca si cum ar fi duminica... Ma simt ca-n mijlocul saptamanii.... :crazy2:

Offline alex alexandru

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #8324 : Duminică, 26 August 2018, 11:03 »
este ultima duminica de vara!!...si in ultima vineri plecam in frumoasa excursie de la Tusnad !!  cum sa nu te bucuri!!