Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1662/1680) > >>

Nina Petre:
Multumesc, Adda! Ma onoreaza acceptul tau la ''petrecerea'' mea! Sarbatorim, bineinteles *|*!

costi31:
Ma sint super de relaxat si va spun un lucru :'' nimic din de eram ingrijorat nu s-a intamplat '' :thumbup:
Deci, curaj si buna-dispozitie , nu va mai ganditi la catei , purcei...etc... ca mine  ;D  :uglystupid2: Tudi a stat cu nepoata-mea un timp, maica-mea
a avut grija de el mereu... deci s-a distrat la fel ca si mine , poate mai bine uneori  :giggle:
Nina Petre, daca trec centenarul si eu trebuie sa fac petrecere?  :idiot2: Nu ca as prefera sa vin la direct la a ta daca e fara invitatie  ;)

Nina Petre:
Te aștept la petrecerea mea, felicitari pentru ''sută''!
Aș fi venit si eu în Luanei, sa ne ''duelam fața in fata'', ca e o excursie faină...dar am fost anul trecut, zic să le repet după ce le fac pe toate.
Se acceptă diacritice din nou? Uraaa!

costi31:
  Multumesc  :2funny:  Hitler a murit demult  si chiar nu mai e cu diacritice , sper eu     :worship:   :flori:
Dar unde ''sa ne duelam '' ? ca daca-i la mare atunci eu sunt primul care merg  *|*
 On topic :Iar imi vine sa-mi fac bagajele si  sa-mi iau lumea-n cap  :laugh:

wonderland:
Nina, eu m-am prins că al doilea mesaj ne era destinat nouă tuturor.  ;D Îmi place atenția ta la detalii.  :kissing:

costi31, te-ai cam învățat cu lumea-n cap. Noroc de Tudi că ți-a arătat că se simte bine mersi și fără tine.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă