Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1652/1680) > >>

wonderland:
stiti momentul ala cand lucrezi la un raport/prezentare si dupa 3 ore constati ca nu stiu cum s-a inchis fara salvare?!  :tickedoff:
Norocul meu ca sa-l refacti, ai deja informatiile sistematizate, in cap sau in alte documente.  |o
N-am mai patit-o demult... :crazy2:

Rentzi:
De obicei se salveaza pe undeva unde nu te astepti cu o denumire la care nu te astepti (daca nu apucasei sa numesti tu respectivul document). Poate fi un sir de cfre si/sau litere urmata de extensia aferenta programului. Cauta dupa aceasta extensie.
O alta posibila solutie: deschide programul pe care il foloseai apoi tasteaza simultan ctrl+sift+T, vezi daca se deschide ecranul precedent.

ioanabil:
costi31 fa o vraja mai repede  :worthy:  chiar e portofelul gol, asa ca Braila ramane pt. anul viitor.

costi31:
Deci...concentreaza-te si tu odata cu mine  :D  >:D  cand esti mai odihnita, inchizi ochii , te relaxezi ,  apoi identifici toate resursele dupa care actionezi  (dar nu trebuie sa fii descurajata). Sau poti organiza o petrecere de casa noua inviti rude, prieteni , vecini (fiecare vine cu donatie ;) ) si asa... daca nu-i Braila va fi marea la sf. lui august   *|*  si tot bine va fi....  :flori:

ioanabil:
 *|*DA in septembrie un Turcia.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă