Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
oviarad:
Prietenii de care vorbeam stau la Odvos, de la Arad sunt 48 de km, ieri am fost la ei, sambata am fost la Timisoara, eu imi aleg deplasarile sa acopar undeva in jur de 100 km dus-intors, in cele doua zile am facut 197 de km, ma bate gandul sa fac o nefacuta :) dar mai vorbim mai incolo inca nu sunt sigur. Iti inteleg nedumerirea in legatura cu orasul in care locuiesc, in lista de transport pentru Apuseni, sunt trecut ca urcand din Sibiu, poate de aici provine, ma gandisem sa merg cu o zi doua inainte sa vizitez Sibiul si sa urc de acolo, sa ne cunoastem pe autocar deja :) e posibil ca asta sa se modifice, vedem.
ioanabil:
Vom ajunge cu o zi inainte la Sibiu să vizitam orasul, sper sa ne vedem si sper sa fii întreg fara nici macar o zgarietura. :dance:
oviarad:
Inca nu sunt sigur ca ramane in picioare idea mea initiala sa ajung pe 27 in Sibiu,dar e posibil totusi, daca am inteles bine si vei ajunge in 27 la Sibiu, Ioana mi-ar face placere sa vizitam impreuna orasul vorbim eventual cand va fi mai aproape de plecare :).
Sunt obosit dar nerabdator sa merg in excursie. :)
wonderland:
Dar de ce nu discutati voi despre excursii, la topicurile excursiilor? Asa ar mai prinde curaj si altii... :knuppel2: :buck2:
on topic: Ma simt ametita de parfumul de liliac.
ioanabil:
Am discutat si pe topicul excursiei si in afara de ghida noastra nu s-a mai alaturat nimeni discutiei. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă