Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1630/1680) > >>

noiembrie:
Buna seara !
Cand suferinta e in faza acuta ,e greu...
In aceste clipe fiecare e bine sa se caute pe sine,sa patrunda in interior , sa nu se risipeasca.
Dupa ce incepi sa accepti, poti ,sau nu ,sa mai cauti...

Esti tu, cu tine, inveti sa modelezi gandul, sa diminuiezi durerea, sa te redefinesti.
In perioada asta e bine sa reinvatam sa traim simplu,fara filozofie, sa ne bucuram de lucruri mici si poate...
si de o excursie in Marginime...

theo365:
Salutare!!!

Hmmm,azi e despre luna plina???? E ea cumva de(di) vina ???

„Sa modelezi lumea înseamna sa te vindeci pe tine."
Stefano D'Anna

theo365:
In alta ordine de idei ....
  De ceva vreme , gasesc lucruri vechi prin casa ( de o anumita valoare sentimentala , care imi aduc aminte de copilarie , adolescenta ) si pe care le doresc cu ardoare prezente din nou in viata mea , dar intr-o forma fresh . Asa s-a intamplat si cu aceasta cutie , veche de peste 100 de ani , din lemn de trandafir .
Initial , in perioada copilariei , tineam in ea martisoarele, stiti voi (mai ales fetele) cum era .....o adevarata colectie . Apoi , in vremea adolescentei , si muuult timp dupa , mi-am tinut scrisorile de dragoste . Intre timp , (mult , ce-i drept) am cunoscut o pasionata de hand made, o adevarata indragostita de arta si reconditinat obiecte de arta . Atunci mi s-a aprins dorinta de a-mi readuce la viata -cutia mea cu amintiri -
Iata ce a iesit

theo365:
Cam asta simt eu , ieri , azi si maine ......viata e frumoaaaasaaaaaa !!!!

wonderland:
Foarte frumoasa cutia, theo! Si foarte duioasa povestea ei. Simt eu asa, ca in povestea astea au ramas multe nespuse. Mai cred cred ca daca ai mai adauga cate ceva (de ex, cum a ajuns cutia la tine, ce te-a facut sa o pastrezi atata timp si de unde aceasta dorinta de a o reimprospata, cum te simti acum cand ea are o stralucire noua,  orice alteva consideri ca ne ajuta sa simtim valoarea sentimentala) si ii dai un titlu poate deveni o propunere frumoasa de articol, numai buna de livrat lui Gigi, pe email sau aici http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1540.0.html ,  pentru a o posta.
Si, cine stie, poate va deveni un topic unde si altii pot adauga mici istorisiri despre obiecte vechi, pastrate, readuse la viata.
Sau poate ar fi mai potrivit un topic nou, la Subiecte generala, cu un titlul de genul - Amintiri pastrate, obiecte vechi readuse la viata
Stiu sunt offtopic, dar nu e prima data cand observ cate un text frumos scris, interesant sau emotionant, care cu putina slefuire ar putea deveni un mic articol.
Ele sunt binevenite oriunde pe forum, dar se risipescm dupa parerea mea. La Articolele noastre ele pot fi gasite si citite. Zic si eu, offtopic fiind. :smitten:
On topic - as putea spune ca ma simt...bagareata  :angel:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă