Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1626/1680) > >>

noiembrie:
Putin ciudat citind ca privitul in ochi timp de patru minute intre doua persoane de sex diferit sincronizeaza activitatea creierului intre cei doi oameni implicati.
Acest ritm comun construieste un singur sistem conectat"care se poate concretiza intr-o iubire la prima vedere".
Daca studiul japonez spune asta, sa incercam...

noiembrie:
Ca orice bun roman,am simtit cu toata fiinta mea ziua nationala, am urmarit parada trecand pe sub Arcul de Triumf.
Am apreciat acei parinti ce si-au luat copiii,ca sa traiasca istorie si sa nu uite.
Am apreciat ca Tvr. Cluj a invitat in aceasta zi doi romani educatori, istorici, Alexandru Ghisa si Ioan Aurel Pop de la UBB Cluj.
Multumesc pentru ce am simtit !

Del:
Fara nici un motiv (sau poate pentru ca azi e ziua nationala) mi-am dat seama ca sunt fericita ca m-am nascut in tara asta frumoasa ca o farama de rai. Stiu ca nu este cool sa fii optimist sau sa ai sentimente pozitive (in trend este sa fii critic, nemultumit, suparat, sa jelesti >:(), dar eu, astazi, sunt bucuroasa ca sunt romanca. Pur si simplu. Cred, totusi, ca m-am lasat manipulata  :giggle: :slap:

delphin:
Ce fain topicul asta :)
Am avut o zi tare aiurea... Alta data intr-o astfel de zi am desenat. Am desenat ce a vrut mina mea pina mi-a trecut starea aia oribila.  Azi nici de desenat nu am putut... uneori obosesc sa tot muncesc in mine la resetat programe perimate.
Dar o sa treaca si voi fi iar sus.  Tot a fost buna la ceva,  ca mi-am reafirmat dorintele cu mai multa hotarire.
Totul e sa reusesti sa transformi o zi proasta intr-o zi buna.

almi_gabi:
Am auzit ca vine viscolul -  si chiar si asa - tot mai persista starea de bine de la petrecerea de revelion !!   :)
De fapt, sper sa ma tina cat mai mult. Cam asa,  vreun an de zile. Pana la revelion. Mai e cineva , tot asa?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă