Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Cory:
--- Citat din: florart din Duminică, 07 August 2016, 13:13 ---In asteptare, cumva. Astept un pic de racoare, astept începutul toamnei, sa merg in excursiile la care visez de ceva vreme,
dar, in acelasi timp ma bucura fiecare drum dus - intors pe care il fac, de cateva ori pe zi, cu cainele meu batran. Si zâmbesc, visand la cativa stropi de ploaie, sau chiar la o ploaie adevarata de vara!
--- Terminare citat ---
Si eu visez la o ploaie torentiala care sa racoreasca orasul! :)
In rest lumea este plecata, prin excursii sau fiecare pe unde poate, de aceea forumul este mai putin activ in perioada asta probabil.
almi_gabi:
--- Citat din: Rentzi din Vineri, 05 August 2016, 21:13 ---
Chiar toata lumea este plecata azi si nimeni nu posteaza pe forum?
.......
--- Terminare citat ---
Stiam eu ca pot avea incredere in tine !!
Si, iaca mi-a venit si mei randul sa fiu pe aici "home alone". ???
almi_gabi:
--- Citat din: Cory din Duminică, 07 August 2016, 13:35 --- Si eu visez la o ploaie torentiala care sa racoreasca orasul! :)
.......
--- Terminare citat ---
Chiar s-a racorit acum. Parca deja arata a toamna. E un soare asa bland si cativa noi pe cer.
Rentzi:
Cei care ati fost in tarile nordice ati adus si Racoarea cu voi?
Vreau Vara inapoi !
Racoarea asta ma intristeaza... Si creste si pofta de mancare... Si nu este bine!
wonderland:
rentzi, chiar crezi ca pofta de mancare e de la racoarea de afara... :-\
Vara inca nu s-a incheiat...asa ca las-o sa fie si bucura-te de ea, mai cu ploi, mai cu fiori.
Azi, poti sa te simti castigator :D :strong: :thumbup: (fie si doar al Concursului de fotografie!!!!)
on topic: ma simt cam somnoroasa... si fara niciun plan, dat fiind ca nu mi-am facut niciunul. :giggle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă