Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
SIMONA_ARAD:
A venit...! A venit primavara la Arad. Se anunta o zi minunata. :)
almi_gabi:
Da, ne-am revenit si pe aici, e senin si soare si in Bucuresti. A fost doar o "vajaiala" trecatoare . Ninsoarea mieilor, parca asa se numeste genul asta de ninsori, nu? :)
Florin1968:
Dezamagit ! :-\
Ce s-a intimplat cu actiunea din insulelel Brailei ?
admin:
Sunt atatea lucruri pt care poti fi dezamagit pe lumea asta Florine, incat nu stiu daca merita sa-ti amarasti sufletul atat de tare pt ca am amanat lansarea unei actiuni. Trebuie sa intelegi si tu ca organizarea unei excursii este un puzzle, in care trebuie sa potrivesti toate piesele. Daca una lipseste mai bine astepti pana cand o gasesti pe cea lipsa sau pana faci tu una in loc.... :)
"O burta de peste" este un program foarte fain construit de Cristina, doar ca pt lansare trebuia sa primesc niste raspunsuri de la coorganizatori si locatie. Cum nu le-am primit in timp, am evitat sa fac ceva in pripa si am amanat initial pe iunie, cand locatia avea un week-end liber. Doar ca acela nu se potrivea cu alte elemente organizatorice...
Actiunea aceasta o sa se tina, este in bloc start, dar la un moment in care toate lucrurile sunt bine puse la punct. Pana atunci bucura-te Florine de primavara, e un motiv atat de bun sa fi fericit!
almi_gabi:
un pic obosita dar cu un imens sentiment de nerabdare si entuziasm :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă