Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
silviu:
visator.
Cory:
De la foarte suparata in sus :( ... o chestie nasoala la care ma asteptam demult s-a produs...
Acum sper ca de acum incolo sa vina lucruri mai bune si pe strada mea ( un emoticon care ofteaza era bun, dar nu -l gasesc)
Rodica_I:
Cory draga , mergi in delta (inca mai sunt locuri ) imaginile postate de Gigi sunt reale, uiti tot , simti ca renasti. *|*
Daca fericirea s-ar putea descrie in imagini , una dintre imagini ar pute fi un lac plin cu nuferi infloriti .
Pana si un super fotograf ca mine ( unele persoane stiu la ce ma refer ) a reusit sa surprinda aceste imagini .
Cory:
--- Citat din: Rodica_I din Luni, 22 Iunie 2015, 14:47 ---Cory draga , mergi in delta (inca mai sunt locuri ) imaginile postate de Gigi sunt reale, uiti tot , simti ca renasti. *|*
Daca fericirea s-ar putea descrie in imagini , una dintre imagini ar pute fi un lac plin cu nuferi infloriti .
Pana si un super fotograf ca mine ( unele persoane stiu la ce ma refer ) a reusit sa surprinda aceste imagini .
--- Terminare citat ---
Am vazut si eu pozele superbe din delta postate pe forum, cred ca in realitate e si mai frumos...
Din pacate anul acesta mie imposibil sa ajung , poate cu alta ocazie ...
silviu:
sceptic.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă