Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1597/1680) > >>

silviu:
visator.

Cory:

De la foarte suparata in sus   :(  ...  o chestie nasoala la care ma asteptam demult s-a produs...
Acum sper ca de acum incolo sa vina  lucruri mai bune si pe strada mea  ( un emoticon care ofteaza era bun, dar nu -l gasesc)

Rodica_I:
Cory  draga , mergi in delta  (inca mai sunt locuri ) imaginile  postate de Gigi sunt reale, uiti tot ,  simti ca renasti.  *|*

Daca fericirea  s-ar  putea descrie  in imagini , una dintre imagini  ar pute fi  un lac plin cu nuferi infloriti .
Pana si un super fotograf ca mine  ( unele persoane stiu la ce ma refer ) a reusit sa surprinda aceste  imagini .

Cory:

--- Citat din: Rodica_I din Luni, 22 Iunie 2015, 14:47 ---Cory  draga , mergi in delta  (inca mai sunt locuri ) imaginile  postate de Gigi sunt reale, uiti tot ,  simti ca renasti.  *|*

Daca fericirea  s-ar  putea descrie  in imagini , una dintre imagini  ar pute fi  un lac plin cu nuferi infloriti .
Pana si un super fotograf ca mine  ( unele persoane stiu la ce ma refer ) a reusit sa surprinda aceste  imagini .

--- Terminare citat ---
     Am vazut si eu pozele superbe  din delta postate pe forum, cred ca in realitate e si mai frumos...
Din pacate anul acesta mie imposibil sa ajung , poate cu alta ocazie ...

silviu:
sceptic.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă