Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1573/1680) > >>

cristinaB:
invidioasa  ;D

In timp ce eu ma grabeam spre serviciu, altii vegetau pe banca la soare ! Vreau si eu!

Pentru raceala: aspirina saracului!
Si in lipsa de ... ceai de cibrisor, lamaie, miere , propolis, Baraka

krondia:
Musai şi un ceai cu ghimbir, face minuni.

aprilie:

--- Citat din: maya din Marți, 24 Martie 2015, 14:44 ---racita rau. stie cineva ceva leacuri babesti? medicamentele ma lasa ... racita :-[

--- Terminare citat ---
la mine a functionat urmatoarea schema: Imunorezistan de la PlantExtrakt 3ml de 3 ori/zi, Biomicin capsule moi de la Fares (varianta cu Te-Tree si cuisoare)  1 cps de 3 ori/zi, Hapciu solubil - raceala si gripa iar pt tuse, Polygemma tuse de la PlantExtrakt 2 ml/3 ori/zi.
Multa sanatate!

silviu:
eu trag o tuica (prastina, tescovina) fiarta cu o lingurita de zahar brun, o foaie de dafin si 5 boabe de piper, apoi halesc branza cu masline si ceva kaizer cu mustar din ala cu hrean. dupa asta, merg la vecina de palier, unde beau un pahar cu vin rosu (sange de iepure) si p'orma dau pe la vecina de sub mine ^-^ la ea nu mai beau nimic, dar e musai sa trec regulat pe la ea, altminteri se supara si nu mai merge cu mine la pescuit :(

maya:
multumesc. ceai de cimbrisor si tuica fiarta nu am incercat, in rest de la hapciu, miere, ghimbir ... tot ce se poate. mai incerc si poate intre timp isi termina de facut damblaua raceala asta.

sanatate tuturor, e tare rau sa nu te tii pe picioare de febra si tuse,

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă