Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1545/1680) > >>

silviu:
fericit de rezultatul votului :thumbup: foaie verde de dudau, o sa fie si mai bine :strong:

aprilie:

--- Citat din: admin din Vineri, 31 Octombrie 2014, 15:07 ---De ce sa ma supar? Anul trecut in toata luna august am avut programate actiuni in tara. Atunci mi s-a spus ca aceea e luna de concedii si ca ar prefera sa mearga afara in vacante, nu in excursii in tara...Deci? ??? ::) Cum s-ar putea impaca toata lumea?  :-\ Niciodata nu o sa poti mltumi pe toti si tocmai de aceea trebuie sa alegi ceea ce crezi ca e bine... :) Cu rabdare si fara sa te enervezi... :fight: Ca tot mai radeau unii de mine de cum pot sa fiu atat de calm... ;D ;D ;D

--- Terminare citat ---
Asteptarile pe care le avem de la oamenii pe care ii pretuim sunt pe masura aprecierii pe care le-o oferim. Probabil ca pretuirea mea pentru tine este foarte mare din moment ce ma asteptam sa gasesti un echilibru intre preferintele celor care au si posibilitati financiare si timp si doresc sa mearga in destinatii externe si dorintele celor care au obligatii, sunt parinti singuri cu copii la scoala si nu dispun nici de timp si nici de fonduri pentru super vacante dar care isi doresc totusi sa petreaca cateva zile printre oameni cu acelasi statut cu al lor, oameni deosebiti cum sunt cei din SC, intr-un cadru natural superb, cu un organizator de exceptie si la un pret pe masura posibilitatilor lor financiare ... :angel:

silviu:
iubibil! :love:

ella:
Si s-a mutat vecina?

silviu:
 >:( vecina m-a tradat cu vecinu' :(
m-as iubi da' n-am cu cine :-\ asa ca, pap cascaval cu piper rosu si negru, beau tuica fiarta si ascult muzica de dor si jale :((

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă