Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
almi_gabi:
--- Citat din: Seriousul din Vineri, 04 Martie 2011, 12:00 ---
Ehee bun Topic...da eu is mai curioasa din fire ..si cum tu esti "prietena " mea incepand din aceasta seara ( sper sa nu te superi daca mai scap cate o glumita ..ca nu ma pot abtine ;D), as putea sa stiu si eu motivul etuziasmului tau?
;)Eu unul in acest moment ma simt un pic trist si singur....
--- Terminare citat ---
Bine ai venit "Seriosul". Despre prietenie cred ca este un pic pompos sa vorbim acum - eu pretuiesc mult prietenia si stiu din viata ca o prietenie in viata reala valoreaza aur. Eu ma bucur ca ai scris pe forum este un inceput si asta e unul din motiveel entuziasmului meu.
Cat despre tristete si singuratate ~fiecare s-a simtit (chiar si cei mai sociabili oameni) singur si trist ~ totul e sa incerci sa privesti lucrurile un pic detasat , sa te gandesti ce ai putea sa faci ca sa schimbi aceasta stare. Sentimentele sunt ale noastre si atunci cand le constientizam ele ne definesc . Nu fugi de tristete - infrunto si cauta in viata lucrurile care te pot face vesel si optimist.
steliana:
am inchis radicaliiiii !!!
ritm de voie catre +infinit!
silviu:
--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 04 Martie 2011, 11:00 ---ieri a fost baba mea si chiar eram bucuroasa ca a fost soare ` dar spre seara a dat cu ninsoare ~
concluzia : cum e sa te simti ........ schimbatoare !!???!! ;D
--- Terminare citat ---
in general, asa sunt femeile. schimbatoare ca vremea in himalaya.
azi iar a iesit soarele ;D incep sa devin optimist. nu mai e mult si vor innebuni salcamii de atata primavara :)
silviu:
--- Citat din: steliana din Vineri, 04 Martie 2011, 12:53 ---am inchis radicaliiiii !!!
ritm de voie catre +infinit!
--- Terminare citat ---
esti geniala! da' tot n-am inteles cum te simti acum, dupa ce-ai inchis radicalii si mergi spre +infinit ???
steliana:
DESCATUSATA!
INVALUITA!
DISPUSA!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă