Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1519/1680) > >>

wonderland:
doina, doar nu le mănânci? :giggle:
Asta cu autoironia si rasul functioneaza bini di tăt. Ca si meloterapia. Merita incercata si aromoterapia. Orice te ajuta sa iti poti imagina lucruri frumoase, linistitoare, orice permite sa generezi ganduri pozitive si schimbarea unghiului din care privesti...junghiul.

On topic - ma simt cam somnoroasa si, pentru ca am avut un week-end activ, scos din tabieturi  ;D, imi repet, sa nu uit: e luni, azi e luni, e luni....

Sa va fie saptamana usoara si inmiresmata!

iuliana leonte:
Eu folosesc cu mult succes de cativa ani ceaiul de la Favisan pentru Calmarea inimii si linistirea sufletului.

Doina:

--- Citat din: wonderland din Luni, 14 Aprilie 2014, 06:57 ---doina, doar nu le mănânci? :giggle:
Asta cu autoironia si rasul functioneaza bini di tăt. Ca si meloterapia. Merita incercata si aromoterapia. Orice te ajuta sa iti poti imagina lucruri frumoase, linistitoare, orice permite sa generezi ganduri pozitive si schimbarea unghiului din care privesti...junghiul.

On topic - ma simt cam somnoroasa si, pentru ca am avut un week-end activ, scos din tabieturi  ;D, imi repet, sa nu uit: e luni, azi e luni, e luni....

Sa va fie saptamana usoara si inmiresmata!

--- Terminare citat ---

Ba, tocmai asta-mi trecea prin cap, daca acadelele sunt restrictionate de regimul alimentar ! :yeah:
Buna si aromaterapia (sau aromo...), am practicat-o si pe ea ! Nu mi-a scapat nimic. :giggle:
E adevarat, subscriu ! E luni. :D
Ma simt excelent. Am dormit de la 02 la 08.30. Asa mai merge  !  :thumbup: Multumim, si tie !

Doina:

--- Citat din: iuliana leonte din Luni, 14 Aprilie 2014, 08:42 ---Eu folosesc cu mult succes de cativa ani ceaiul de la Favisan pentru Calmarea inimii si linistirea sufletului.

--- Terminare citat ---
Multumim. Urmatoarea sarja se va compune din... :dance:

silviu:
somnoros... nu reusesc sa ma odihnesc suficient din cauza viselor eroice. da-i si lupta, si da-i si lupta :blush:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă