Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Doina:
--- Citat din: aprilie din Sâmbătă, 12 Aprilie 2014, 23:44 ---Ma confrunt cu aceeasi problema ... de 3 luni !!! On topic, ma simt ... exasperata |o Am incercat mai multe remedii dar fara niciun rezultat. Voi ce folositi impotriva insomniei ?
--- Terminare citat ---
Am incercat Somn linistit, Noapte buna...Inca mai caut Vise frumoase :P Am testat Passiflora, a mers dar pina s-a acomodat organismul cu remediul, dupa care l-a ignorat. Autohipnoza faceam seara de seara. Intr-adevar adormeam bustean. N-am mai facut. :hammer: Meditatie, relaxare, nicio masa dupa ora 18, ceai de tei la 19, plimbari in aer liber, cite 2 ceasuri, gimnastica dimineata, consecvent. Cred ca sunt deficitara la capitolul munca fizica. Nu tin la tavaleala, nu-mi place robotitul permanent. Exercitii de linistire a activitatii cerebrale, fara ginduri de niciun fel (al naibii de dificil...), yoga - exercitii de respiratie. Sunt nopti in care reusesc un somn de 4 ceasuri, dar tot este putin. Norocul meu este ca sunt freelancer si ma pot trezi (dupa ce adorm totusi pe la 4-5 dimineata) dupa ce-mi fac cele 7-8 ore de somn obligatoriu. Sunt zile, dupa nopti de nesomn, in care ma simt ca un zombi. :slap:
Are perfecta dreptate Wonderland. Trebuie linistit psihicul pentru ca fizicul sa se relaxeze, detaseze de toate framintarile. Unele, vechi, unele noi, altele cronice.
aprilie:
Da, are dreptate, wonderland ... ca de obicei :) La mine e problema cu psihicul care trebuie linistit ... :) Presupun ca atunci se va echilibra si somnul dar mi se pare totusi ca este un cerc vicios, psihicul nu se reface din cauza lipsei de odihna si somnul nu exista din cauza psihicului bulversat |o
Multumiri pentru sugestii :flori:
wonderland:
--- Citat din: Doina din Duminică, 13 Aprilie 2014, 19:09 ---AInca mai caut Vise frumoase :P
--- Terminare citat ---
Pana le gasesti pe cele frumoase, merg si unele placute, sau dulci?
Aprilie, stiu ca pare greu, dar vei gasi cu siguranta calea, cu sau fara sugestiile noastre. :flori:
Doina:
--- Citat din: aprilie din Duminică, 13 Aprilie 2014, 23:01 ---Da, are dreptate, wonderland ... ca de obicei :) La mine e problema cu psihicul care trebuie linistit ... :) Presupun ca atunci se va echilibra si somnul dar mi se pare totusi ca este un cerc vicios, psihicul nu se reface din cauza lipsei de odihna si somnul nu exista din cauza psihicului bulversat |o
Multumiri pentru sugestii :flori:
--- Terminare citat ---
Cunosc senzatia. Esti ca intr-un carusel...Timpul mai linisteste trairile, mai atenueaza senzatiile, iar viata, cica, trebuie sa mearga inainte. S-o faca ! Meloterapie ai incercat ? Mie-mi merge autoironia si terapia prin ris. Mai uit...
Doina:
Multumesc, Wonderland ! Merg, si inca cum...mai ales cele dulci, ca tot n-am voie ! :happy: Le-ai ascuns in pungi de-aia nu le gaseam. :tomato:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă