Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1517/1680) > >>

Doina:

--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 12 Aprilie 2014, 16:55 ---Nu calculez, nimic. cel mult numar ce a mai ramas :)
Dar, mi-ar placea, la Daca tu...ca aici e cam  :offtopic:, sa aflu ce e cu indecizia si cu moliciunea   ::)

--- Terminare citat ---

Aici e cu ''moliciunea'' ! Insist.  :tickedoff: Asa ma simteam, acum mi-a mai trecut. Nu reusesc sa dorm noptile si deseori la debutul zilei sunt cum am spus. Pentru indecizie ma duc la ''Aici putem discuta....''
Ziceam sa calculam, asaaaa... pentru temporizarea spalarii urmatorului geam.  :laugh:

wonderland:
Mai, m-ai zapacit, cu atata structurare si...repartizare. credeam ca doar io... :giggle: :)
Imi pare rau, stiu cum e cu insomniile. Acum, stiu mai bine cume  cu hipersomniile.  In general ma las in voia tendintelor...naturale. Dar daca devine grav, o dau pe ceaiuri.  :)

aprilie:

--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 12 Aprilie 2014, 23:20 ---Imi pare rau, stiu cum e cu insomniile. ... In general ma las in voia tendintelor...naturale. Dar daca devine grav, o dau pe ceaiuri.  :)

--- Terminare citat ---
Ma confrunt cu aceeasi problema ... de 3 luni !!! On topic, ma simt ... exasperata  |o Am incercat mai multe remedii dar fara niciun rezultat. Voi ce folositi impotriva insomniei ?

wonderland:
Habar n-am, aprilie. Cele mai multe insomnii sunt date de evenimente stresante.
Eu, am luat-o ca atare, am considerat-o simptom, nu problema in sine. Deci, am zis ca daca imi obosesc corpul si imi  relaxez mintea, organismul isi va regasi ritmul firesc de somn-veghe. Am incercat sa am ceva mai multe activitati fizice in timpul zilei, sa petrec mai mult timp in  aer liber, am cautat activitati care sa-mi creasca starea de bine,  sa ma scoata din gandurile negre. Iar cand nu se putea, incercam sa-l consider un timp castigat pentru lectura sau treburi prin casa/de serviciu, tot ca incercare de redirectionare a gandurilor :crazy2:
N-am apelat la medicamente.

La fel de important e sa incercam sa avem grija la obiceiurile si conditiile in care ne pregatim pentru somn, la gandurile care ne intretin starea de tensiune.

Stii tu, tratamentele sunt in functie de cauza. Si depinde ce fel de insomnie.
Daca nu exista o cauza organica, pe care doar medicul o poate identifica, recomandarile sunt din zona tratamentelor naturiste, tehnici de relaxare si actiuni indreptate spre cauza framantarilor si reducerea stresului, nu asupra nesomnului.

Cei de la Fares au un ceai care se numeste Somn linistit. Eu am incredere, am verificat, combinatiile lor de plante. Dar si ceaiurile de tei, valeriana, musetel, functioneaza, cica.

http://www.sfatulmedicului.ro/insomnia
http://www.sfatulmedicului.ro/Insomnia-si-alte-tulburari-de-somn/cum-facem-diferenta-intre-tulburarile-ocazionale-de-somn-si-insomnie_9308

Doina:

--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 12 Aprilie 2014, 23:20 ---Mai, m-ai zapacit, cu atata structurare si...repartizare. credeam ca doar io... :giggle: :)
Imi pare rau, stiu cum e cu insomniile. Acum, stiu mai bine cume  cu hipersomniile.  In general ma las in voia tendintelor...naturale. Dar daca devine grav, o dau pe ceaiuri.  :)

--- Terminare citat ---
Credeai corect !  :laugh: Pentru ca din cauza ta umblu bezmetica prin forum  :strambatura:
Tendinte naturale, zici ?! Ale mele erau bio.  |o Le-a luat si pe-alea la plecare, daca intelegi ce zic !  :slap: Ceaiurile nu mai au niciun efect, demuuuuult.   oO

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă