Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1481/1680) > >>

silviu:

--- Citat din: Mari_a din Sâmbătă, 14 Decembrie 2013, 13:46 ---Dupa ce m-am divortat, m-am invatat greu sa nu mai gatesc oale intregi si de paishpe feluri - mai bine zis m-am dezvatat! Acum de cand nici fiica-mea nu mai e p-aici, nu o data ma trezesc intrebandu-ma: "cine/cand va manca tot ce-i aici?".
--- Terminare citat ---
pei, de egzemplu, io! mananc io tot ce-i pe-acolo ^-^

nickescool:

--- Citat din: Mari_a din Sâmbătă, 14 Decembrie 2013, 14:41 ---Eu mai stau... Am asteptat sa se faca 10, sa se lumineze in... nordu' Iuropi... acum... in juma' de ora se va intuneca...
Cum sa ma simt acum?!

--- Terminare citat ---

Depresiva :) esti in Suedia deja,,,,

Mari_a:
Doamne fereste, Nick!!!  ::)    Doar ingrijorata! Si nerabdatoare!  :D

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 14 Decembrie 2013, 15:59 ---pei, de egzemplu, io! mananc io tot ce-i pe-acolo ^-^

--- Terminare citat ---

Silviuuuuuuu!  :2funny:    (primul impuls a fost sa-ti raspund ca "numai daca ma iei cu acte"   ; bine ca m-am abtinut, ca iar ne trezeam cu vreo gluma d-aia de 1 Aprilie!)

aprilie:

--- Citat din: Mari_a din Sâmbătă, 14 Decembrie 2013, 17:04 ---....bine ca m-am abtinut, ca iar ne trezeam cu vreo gluma d-aia de 1 Aprilie!)

--- Terminare citat ---
Recunosc ca am facut o gluma proasta. De cele mai multe ori am facut aici speculatii pana la limita absurdului pentru a contraria si a starni reactii ... dar nu pentru a enerva sau supara ci din nevoia de socializare. Dupa cum s-a putut observa nu intotdeuana am reusit, de cele mai multe ori am vorbit singura.

Mari_a:
Nu s-a suparat nimeni, eu una doar m-am mirat de unde flotarea logica, iar lui silviu sunt convinsa ca i-a placut, ca uite-l cum se invita la sarmale!  ;D
Hai, aprilia, sa socializam off line, mi-au zis fetele ca te-au anuntat, te asteptam azi la 5.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă