Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
balanta:
...Silviu....masajele sunt de mai multe tipuri... ;)...chiar si pentru raceala!
marcutza:
@silviu, masajul ti-l doresti de unul singur sau ? ::) ::) de raceala, desigur. ::) ::) sa vb de carmol, babyoil samd ::) ::)
sa scoatem radicalul racelii !!!
pe_jumate:
Buna seara tuturor!... scriu cum pot si eu, de pe unde apuc.. Nu mai am calculator.. Asa ca, pana o sa fiu in stare sa-mi iau unul nou, o sa va citesc pe sarite si o sa va scriu si mai rar.. Dar in felul asta, se aduna povesti de zis pe-ndelete cand ne-om vedea..va doresc hai maxim tuturor celor care participa la actiunile din ce in ce mai dese si mai spectaculoase de pe aici!
silviu:
--- Citat din: balanta din Joi, 24 Februarie 2011, 16:28 ---...Silviu....masajele sunt de mai multe tipuri... ;)...chiar si pentru raceala!
--- Terminare citat ---
eu as prefera unul thailandez ;D am un fix cu thailanda si thailandezele :D :D :D
--- Citat din: marcutza din Joi, 24 Februarie 2011, 20:30 ---@silviu, masajul ti-l doresti de unul singur sau ? ::) ::) de raceala, desigur. ::) ::) sa vb de carmol, babyoil samd ::) ::)
sa scoatem radicalul racelii !!!
--- Terminare citat ---
cum de unul singur? ??? da, sa fiu eu singur si persoana care ma maseaza. asa da! imbracati sumar (ca nu-mi plac masajele prin haine), atat eu cat si maseza, o lumina pala, rosie si niscai betzisoare parfumate arzand... si putem discuta despre orice, chiar si despre carmol, bengay si uleiuri parfumate :) evident, la final scoatem si radicalul, ca doar finalul incununeaza opera :)
silviu:
ceva mai vesel. a iesit soarele pe strada mea :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă