Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1480/1680) > >>

Mari_a:
Mie-mi spui?!  :giggle:  Iar mi-am cumparat de mancare de o sa-mi ajunga pana-n... februarie!  ;D  Mai trebuie si preparata, insa - vorba Simonei Catrina - "cand esti singur, viata si sarmalele n-au sens!"  :buck2:
Dupa ce m-am divortat, m-am invatat greu sa nu mai gatesc oale intregi si de paishpe feluri - mai bine zis m-am dezvatat! Acum de cand nici fiica-mea nu mai e p-aici, nu o data ma trezesc intrebandu-ma: "cine/cand va manca tot ce-i aici?". La Craciunul trecut, la fel: am umplut frigiderul si... in cateva zile am plecat la Geoagiu. Cand m-am intors, am aruncat tot.
O sa le fac nepotilor mei un tort din asta, dar.. nu cred ca am indemanarea sa fac atâţia mosi! Dar vreo 3-4-5 tot fac!  :D

almi_gabi:
eh, bun asa! ca o furnicuta ... provizii pentru toata iarna !  :giggle: eu zic sa ne deschidem o toneta cu produse calde in centrul vechi - sarmalute, mamaliguta, placinte etc - cred ca am avea succes. ;D

Mari_a:
Da, da, nu-i o idee rea!  ;D

almi_gabi:
wow, ce tort fain - ma inscriu si eu la categoria nepoti !!!  :thumbup:
am fugit ca altfel ma prinde seara pe aici  :D

Mari_a:
Eu mai stau... Am asteptat sa se faca 10, sa se lumineze in... nordu' Iuropi... acum... in juma' de ora se va intuneca...
Cum sa ma simt acum?!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă