Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
silviu:
--- Citat din: wonderland din Miercuri, 04 Decembrie 2013, 18:55 ---buna si palinca, silviu.
sa ne spui si nouă cum te-a descântat
--- Terminare citat ---
vrei sa ma baneze? ???
acum ma simt descantat! :thumbup:
nickescool:
O sa fiu pe drumuri all day asa ca ma simt deja obosit :))) ,,,,
nickescool:
La jumătatea drumului spre bucuresti ,,,,ma gândeam ca de 3 ani ma aflu tot ....pe siteurile de socializare :-) pe când acum n ani eram mult mai hotarat,,,,,,,:-) azi ne am cunoscut ,peste 10 luni s a intamplat minunea ,,,ori e dragoste la prima vedere ori nu va fi nicicând, cauti acul in carul cu fin sau cum ar spune Maria ,,less is more'' ori si viceversa e valabilă,,,,poate sa ti ureze cineva tot binele din lume daca tu nu vezi pădurea din cauza copacului e acelasi lucru cu a nu vedea pomul din cauza pădurii,,,va plictisesc? Am uneori impresia ca lumea s a adunat aici pentru a se pregati a face fata cât mai bine caii pe care a ales o acea de a fi un single iar eu sunt gata sa sterg tot cu buretele si sa o apuc pe altdrum .Dupa 20 de ani in care nu am spus la nimeni ca o iubesc numai pe ea a sosit momentul sa spun ADIO!adio marea mea iubire,MARE:-):-):-):-)?orice comentariu sau corectura sunt binevenite,,orice schimbare e posibila :-)adica sa plec la bucuresti si sa ma trezesc la ploiesti ,,,ca tot trebuia sa plec sambata si m-am pus pe drum de vineri: orice neîntelegere o pot explica,ln particular:-) apropos cine iese diseară la universitate? e acolo un pub de artisti, nu stiu cum ii zice dar il gasesc:-)
Mari_a:
--- Citat din: nickescool din Vineri, 06 Decembrie 2013, 15:47 ---... si sa o apuc pe alt drum .
--- Terminare citat ---
Nick, n-am inteles chiar tot ce ai scris, insa presimt ca e de bine! Iti doresc sa o apuci pe drumul cel (mai) bun!
Din pacate, s-a inchis pub-ul de artisti de la Universitate in care ai fost cu noi anul trecut, cam pe vremea asta
Cum ma simt acum? Potrivit de prost
Am stat doua zile in casa si voi mai sta doua
Beau la ceaiuri, ma uit pe fereastra (si pe aici, pe ferestre!), frunzaresc ce mi-a mai ramas necitit prin casa
Macar de-ar ninge, sa mai astupe griul asta bacovian
si sa-l pun pe Alifantis sa-mi graseieze Te uita cum ninge decembr♪♪♫♪e
N-am mai fost atat de racita de mult timp!
wonderland:
Da, nikes, cam greu să ne dăm seama cum te simteai cand ai scris cele de mai jos.
eu am înteles că, fie și după 20 de ani, te simti pregătit să spui din nou te iubesc. Asta nu poate fi decât de bine, nu? :thumbup:
On topic - m-am procopsit în google chrome cu o bară de intrumente care mi-a făcut vreo doua zile grele :slap:, dar am reusit sa scap de ea. ma simt eliberată :strong: :dance: Sa-mi fie învățătură de minte să mai descarc nu-s ce aplicatii.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă