Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1472/1680) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: Mari_a din Marți, 26 Noiembrie 2013, 17:34 ---
.... iata ca a venit si pe la noi! 

--- Terminare citat ---

apropo de  "a venit si pe la noi" - aseara am ajuns acasa  cu picioarele inghetate pentru ca plecasem in niste ghetute cam "primavaratece", asa incat azi am trecut la botine de iarna  :strong:

stefic:
deci ai fost rasplatit nicu. ma bucur!
poate trimiti niste poze de la bran, eu tot astept, am dat semnal si pe "actiunea trecuta: Bran". multumesc!

e frig tare in bucuresti si o mocirla de zapada. poate mai ninge!

nickescool:

--- Citat din: stefic din Miercuri, 27 Noiembrie 2013, 12:35 ---deci ai fost rasplatit nicu. ma bucur!
poate trimiti niste poze de la bran, eu tot astept, am dat semnal si pe "actiunea trecuta: Bran". multumesc!

e frig tare in bucuresti si o mocirla de zapada. poate mai ninge!

--- Terminare citat ---

incerc  dar  am semnal slab pe orange,,,,ti le aduc când vin in bucuresti weekendul viitor ,,,,,,,,,

cartex:
Mi-e bine, caldut si absolut confortabil.... :) :) :)
Citisem undeva ca '' ca cei care se simt bine sunt defapt niste bolnavi care se neglijeaza....''
Asa o fi?!!!

wonderland:
almi_gabi, frumoasă poză. merită să pui botinele pentru o plimbare prin ninsoare de poveste  :kissing:

nikes - cică lucrurile bune vin singure dacă le deschidem calea. sa-ti fie cu spor si multumire jobul. dar, gata cu marea?

On topic - rumeg cele spuse de Gigi la Cooking camp. a sintetizat niște gânduri care vin mănușă peste o convingere de a mea, care avea nevoie de această confirmare venită din mintea  unui bărbat (mai ratională, obiectivă, adicătălea :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă