Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
aprilie:
Pai ma simt bine ... dar daca mai stau mult cu ochii in laptop o sa incep sa ma simt vinovata caci am atata treaba !!!!!!
Dar ati vazut lalelele superbe postate de admin pe alt topic ? :D Iubesc toate florile dar cu lalelele simt ca am o relatie speciala de cum le aranjez in vaza ... Ati observat cat de vii sunt si ce frumos se inchid seara si se deschid dimineata ? Eu nu sunt genul care vorbeste cu plantele dar cu lalelele vorbesc ... le pup si le raspund si eu "Nopate buna", "Buna dimineata" , atat mi-s de dragi !!!!
Va las ... va doresc o zi superba :yeah:
dauina:
obosita...... :box: :box:
dar nu suficient sa nu fiu si fericita!!! :smitten: :smitten:
aprilie:
curioasa ... :D dauina, si obosita si fericita ? hmmm, ai facut ... aaa, adica esti indragostita ? :angel:
dutchessa:
multumesc de felicitari ! :) dar nu e meritul meu...
cat despre retete, :) , niste poale in brau traditionale, paine de casa, fara cozonaci - inca "lucrez" la ei, ca trebuie sa imi iasa asa ca atunci cand eram copii...:)...etcetera...
va puuuup
dauina:
--- Citat din: aprilie din Sâmbătă, 09 Noiembrie 2013, 22:03 ---curioasa ... :D dauina, si obosita si fericita ? hmmm, ai facut ... aaa, adica esti indragostita ? :angel:
--- Terminare citat ---
nu Corina draga, nu sunt indragostita de cineva.....de mine, insa...da....mereu...si mult!!!! :whistle: ::) :strambatura:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă