Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1464/1680) > >>

aprilie:
Pai ma simt bine ... dar daca mai stau mult cu ochii in laptop o sa incep sa ma simt vinovata caci am atata treaba !!!!!! 
Dar ati vazut lalelele superbe postate de admin pe alt topic ?  :D Iubesc toate florile dar cu lalelele simt ca am o relatie speciala de cum le aranjez in vaza ... Ati observat cat de vii sunt si ce frumos se inchid seara si se deschid dimineata ? Eu nu sunt genul care vorbeste cu plantele dar cu lalelele vorbesc ... le pup si le raspund si eu "Nopate buna", "Buna dimineata" , atat mi-s de dragi !!!!
Va las ... va doresc o zi superba  :yeah:

dauina:
obosita...... :box: :box:
dar nu suficient sa nu fiu si fericita!!! :smitten: :smitten:

aprilie:
curioasa ...  :D  dauina, si obosita si fericita ? hmmm, ai facut ... aaa, adica esti indragostita ?  :angel:

dutchessa:
multumesc de felicitari ! :) dar nu e meritul meu...

cat despre retete, :) , niste poale in brau traditionale, paine de casa, fara cozonaci - inca "lucrez" la ei, ca trebuie sa imi iasa asa ca atunci cand eram copii...:)...etcetera...

va puuuup

dauina:

--- Citat din: aprilie din Sâmbătă, 09 Noiembrie 2013, 22:03 ---curioasa ...  :D  dauina, si obosita si fericita ? hmmm, ai facut ... aaa, adica esti indragostita ?  :angel:

--- Terminare citat ---
nu Corina draga, nu sunt indragostita de cineva.....de mine, insa...da....mereu...si mult!!!! :whistle: ::) :strambatura:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă