Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1454/1680) > >>

nickescool:

--- Citat din: aprilie din Vineri, 11 Octombrie 2013, 16:46 ---prabusitor de racita dar ... cu dor de duca  :D ... nu mai am unde, nu mai am cu cine ...  :strambatura:

--- Terminare citat ---
,,,,eu tot intreb pe aici de cineva cu dor de duca,,,parca a si fi nascut pe drumuri :)))),,,pregatit oricand pt o calatorie sau pt ceva nou :)))

admin:
M-am trezit pe la 6.00 si nu mai am stare. Am mai scris, mi-am mai facut ordine in fotografii...Mi-am facut cinci ceaiuri, doua cafele...Am mancat de nu stiu cate ori...

Iar acum, astept ca dintr-un moment in altul sa mi se spuna ca sunt bunic.... :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:

eEduard:
WOW! Felicitări în avans!  :yeah:

aprilie:
Eu nu te felicit pana nu se intampla ...  :) Dar in schimb pot sa te incurajez  :D Daca este nastere normala si nu cezariana, s-ar putea sa mai ai de asteptat ... la mine a durat de la 4 la 23,50 ... socrii mei stateau amandoi cu nitroglicerina sub limba ... Ii doresc nurorii tale nastere usoara si multa sanatate ei si bebelului ...  :) Si ... suntem alaturi de tine, asteptam vestile  :)

admin:
Multumesc celor care m-au felicitat! Gata, sunt bunic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă