Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1449/1680) > >>

wonderland:
rokos, lasa-te răsfățat, că nu se știe cât ține, poate nici 3 zile. :giggle:

dar, cel mai bine e să îți scrii propria rețetă, chiar dacă te mai inspiri si din ale altora. numai că vezi tu, rețetele astea se cer mereu rescrise, ajustate, adaptate la noua realitate a fiecărei zile sau etape din viața noastră. :flori:

mă simt cam...plouată, dar mă tratez :)

noiembrie:
Buna, deja il rasfatam de mai mult de 3 zile...are potential...
Faptul ca astepti si citesti ce scriem e semn bun, incet te rupi de gandurile rele
te desprinzi din lat, ca si un animal ranit...urmeaza ritualul pe care-l sti...(cu linsul ranilor)
sper sa nu starnesc comentarii...si te luam cu noi la cumparaturi.... :-\

rokos:
dar ce rasfat :)
da.. probabil aveti dreptate, nu pot decat sa va cred pe cuvant deocamdata  :kissing:

la cumparaturi nici o sansa! :-\

aprilie:
Fericita! A reinceput emisiunea mea favorita de divertisment "Te cunosc de undeva"  :yeah: Este o emisiune pozitiva 100%, singura care ma scoate din orice stare proasta pe care as avea-o... Atat vedetele care concureaza cat si cele din juriu sunt niste ... nebuni frumosi si talentati  :applause:

noiembrie:
Am ascultat cele" 50 de SFATURI de la un copac "si ma inclin din nou, a cata oara in fata vietii, prin multitudinea ei de forme.
Adevarat ca acum ceva vreme, poate in primavara, putin depasita de emotii si evenimente,am simtit nevoia sa inteleg...mai mult!
Asa l-am gasit pe prietenul meu...copacul !Doar ca nici el nu e singur...sunt 2 !La km. zero, in inima capitalei , 2 platani
maiestuosi, de o rara frumusete,va asteapta cu drag, pe toti ! :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă