Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
almi_gabi:
uimita -am plecat de acasa dupa nisthe' cumparaturi si am venit inapoi cu altele :slap:
mah - si de fiecare data zic ca fac lista si iau doar ce e scris acolo.....
noiembrie:
Eu ma simt bine acum, ca si altii fac la cumparaturi ca mine.
Data viitoare lasa cardul acasa, doar putini bani...si sigur nu se mai intampla asa ! :)
almi_gabi:
am incercat si am lasat juma' de cos la casa !!! :giggle:
rokos:
nervos, iar a cazut semnalul la TV si Net unde stau |o
legat de cumparaturi, de asta eu nu merg la cumparaturi decat in caz de forta majora :))) adica nu mai des de 1 data / luna, atunci cand cumpar mai mult pt caine decat pt mine :)))
rokos:
--- Citat din: wonderland din Miercuri, 11 Septembrie 2013, 09:41 ---si nici din auzite/recomandate călduros de pe forumuri, nu-i așa dianna? :whistle:
voința si speranța că o să fie bine cândva sunt medicamente in sine.
doar că...din altă perspectiva - speranța că va fi bine și voința de a face schimbări în raportarea ta la amintiri și în acțiunile tale din prezent.
--- Terminare citat ---
dragelor, multumesc pentru grija purtata! sincer, de mult nu am simtit ca cineva imi poarta de grija sau se gandeste sa imi dea si mie un sfat! in general toata lumea se bazeaza pe mine, toti depind cumva de mine... mai ales la job.
in alta ordine de idei, nu am luat, nu iau si nici nu intentionez sa iau pastile - medicamente pentru a scapa de aceasta stare!
sfaturile voastre sunt intr-adevar adevarate retete, trebuie doar sa incep sa administrez aceste "pastile" :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă