Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
dianna:
--- Citat din: rokos din Marți, 10 Septembrie 2013, 22:31 ---medicamente am incercat deja, de cateva luni le testez...
--- Terminare citat ---
--- Citat din: wonderland din Miercuri, 11 Septembrie 2013, 07:13 ---vai de mine, rokos, eu nu vorbeam de pastile din cutiutele de pe raftul farmaciilor. alea nu recomand, nici nu le agreez.
--- Terminare citat ---
Eu le recomand calduros, daca altfel chiar nu se poate. Dar numai si numai si numai daca sunt prescrise de un doctor, nu de farmacista, nu din auzite, si numai impreuna cu vointa si speranta ca o sa fie bine candva.
On topic: Ma simt putin invidioasa pe dauina :)
dauina:
--- Citat din: dianna din Miercuri, 11 Septembrie 2013, 09:32 ---On topic: Ma simt putin invidioasa pe dauina :)
--- Terminare citat ---
Diana, nu fi....crede-ma ca azi nu ai nici un motiv; e doar un drum de ...job, ca toate cele din ultimele zile, saptamani...
wonderland:
--- Citat din: dianna din Miercuri, 11 Septembrie 2013, 09:32 ---Eu le recomand calduros, daca altfel chiar nu se poate. Dar numai si numai si numai daca sunt prescrise de un doctor, nu de farmacista, nu din auzite, si numai impreuna cu vointa si speranta ca o sa fie bine candva.
--- Terminare citat ---
si nici din auzite/recomandate călduros de pe forumuri, nu-i așa dianna? :whistle:
voința si speranța că o să fie bine cândva sunt medicamente in sine.
doar că...din altă perspectiva - speranța că va fi bine și voința de a face schimbări în raportarea ta la amintiri și în acțiunile tale din prezent.
dianna:
Ce vreau sa spun este ca vointa, speranta, gandirea pozitiva, etc. uneori nu sunt suficiente.
wonderland:
cum bine spuneai tu, să lăsăm medicii să decidă asta :flori:
asa ca, să ne alegem cu grijă doctorii si sa ne folosim si de dreptul la ...a doua opinie.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă