Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1445/1680) > >>

rokos:

--- Citat din: aprilie din Marți, 10 Septembrie 2013, 16:18 ---Apropos, voi ce intelegeti prin "'femeie puternica" ? De 5 ani tot aud spunandu-mi-se ca sunt puternica si ... numai eu stiu, intre cei 4 pereti ai camerei mele, cat de ... "femeie puternica" ma simt ...

--- Terminare citat ---
o femeie puternica este aceea care poate fi oricand independenta din toate punctele de vedere, are un cuvant de spus atunci cand e vorba de viata ei dar si de cea a apropiatilor.
totodata, ea stie ce vrea, are un tel in viata, si ia in calcul oricand un "plan B", nu este luata aproape niciodata pe nepregatite!
ea iubeste cu pasiune partenerul dar numai daca ii este si ei rasplatita dragostea si grija, deci nu o face neconditionat.
in rest , cred ca mai sunt multe altele de zis, pe langa ce ati spus si voi deja...

dauina:

--- Citat din: rokos din Marți, 10 Septembrie 2013, 22:31 --- am schimbat pana si orasul, dar degeaba, drumul parcurs de la iasi la bucuresti 1 data la 3-4 saptamani este parca o derulare de amintiri... trec pe langa atatea locuri frumoase si atatea amintiri care ma leaga de TRECUT...

--- Terminare citat ---
vezi, deci n-ai facut chiar tot.....schimba drumul...urca-te in avion de la Iasi la Bucuresti si poate ai sa fi preocupat de altceva! Hai ca mai e putin si vezi si luminita!!! Si daca n-ai sa o vezi, iote asa  :fight: te palesc!!!! ;) ::) :tickedoff:

wonderland:
vai de mine, rokos, eu nu vorbeam de pastile din cutiutele de pe raftul farmaciilor. alea nu recomand, nici nu le agreez.
Io ziceam de pastile de înțelepciune - din alea care își iau substanța activă din lecțiile de viață.
Amintirile sunt in tine, deci oriunde te-ai duce, ele nu vor dispărea. Să fugi de ele e o amăgire. Să stai în calea lor, fie și a celor care te aruncă în suferință - cam asta e terapia intensivă. Ca să poți încheia si sa îți dai seama cum mergi mai departe, fără să fugi.

nu stiu la ce s-a gandit dauina (pentru care am doar zambete si un :kissing:)- s-o fi gândit că dacă ești pe aici ești mai aproape de vindecare, ori s-o fi gândit ca mai ai putin si faci 50 de postări si poti vedea ce se întamplă prin grupul SC București, unde  poti sa găsești oportunități sa fii preocupat si de altceva :whistle:

ce spui tu de femei puternice se potrivește mai mult femeilor dure, în opinia mea.

Simonne welcome in clubul pasionatilor de sală. dacă sala ta e tot aerobică, te invit să nu ma lasi singură pe http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1548.msg100155.html#new  :dance:

Si, da, ai si tu dreptate, orice acord e mai bun decât un dezacord  :2funny:

Fetele, din calendar sau din afara lui, hai că m-ați înveselit cu pastilele voastre colorate si înțelepte :bow:

dauina:

--- Citat din: wonderland link=topic=154.msg100259#msg100259 date=13788727
 :kissing:
[/quote ---me to.. :kissing:
on topic...gata de drum..; de inca unu'.... :faint:
--- Terminare citat ---

wonderland:
Măi, dar ducăreață mai ești  :tomato: M-ar apuca invidia, dar nu mă lasă admirația.
Dar, sper că nu fugi de ceva ci spre...ceva. Importantă perspectiva asta, doar că nu ni se așează singură în cale, tot noi tre să căutăm și să variem unghiurile (asta e ...indirectă, spre rokos  ;) )

Mă simt relaxată și pregătită să las lucrurile să se întâmple în ritmul lor. Să vedem cât mă ține. :coolsmiley:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă