Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
aprilie:
Da, inteleg ce spui ... dar ma gandeam si ca uneori, ca sa poti sa fii puternic afisezi o anumita duritate fata de ceilalti, prost primita si inteleasa si care ti se intoarce impotriva ca un bumerang ...
wonderland:
eu, probabil nici ceilalti care o văd în mine, nu asociez puterea cu duritatea. mai degrabă cu capacitatea de a trece peste momentele dificile, cu umor și veselie sau, dacă nu se poate, fără văicăreli si fără să ceri atentia si ajutorul tuturor.
Cu o anumită...independență emotională.
A, da, si mai ales cu o anumită rezistență la șocuri, care te ajută să rămâi cu mintea întreagă, cu o atitudine de încrederea și speranța.
Viața e grea, viața e frumoasă, de noi depinde dacă mușcăm din ea cu poftă și bucuria de a trăi.
Dixit!
rokos:
--- Citat din: wonderland din Marți, 10 Septembrie 2013, 07:24 ---Mă simt prietenoasă si sfătoasă. Cu ceilalți ::)
rokos - se zice că înaintea morții ni se derulează tot filmul vieții înaintea ochilor. O fi si la tine un fel de derulare înaintea morții unei etape, de care ai nevoie ca sa te simti pregătit sa lasi să înceapă o alta oO
rokada aia cred că e bine să înceapă cu nopți de somn adanc, profund si sanatos. Nu poti sa ai nopti pline, cand esti frământat de tristețe, cu sufletul în trecut si epuizat :coolsmiley:
heiii, si uita-te mai cu atenție, sigur găsești medicamentele. sunt permanent în stoc, cu capacitate de autoregenerare. Iar doctorul cel mai bun...tu ești :flori:
--- Terminare citat ---
nopti de somn adanc... ce-s alea...? nopti pe un pat mare si gol, pe o perna rece si patura mult prea mare pt 1 persoana...
medicamente am incercat deja, de cateva luni le testez...
dar la orice pas ma izbesc de trecut... am schimbat pana si orasul, dar degeaba, drumul parcurs de la iasi la bucuresti 1 data la 3-4 saptamani este parca o derulare de amintiri... trec pe langa atatea locuri frumoase si atatea amintiri care ma leaga de TRECUT...
--- Citat din: noiembrie din Marți, 10 Septembrie 2013, 08:07 ---Buna dimi....ce mai sarim cand un semen (sau nu) ne plange pe umar....!
Dupa cate vad eu, baiatul asta nu e vindecat de loc, ce sa mai vorbim de convalescenta....!
Trebuie musai..dus la doctor, daca vrea si el, eventual la terapie intensiva....noi suntem
dupa....cu recuperarea...! *|*
--- Terminare citat ---
Unde e terapia intensiva?? vreau si eu acolo... sa fii intr-o coma indusa... un somn care sa te linisteasca o vreme, sa vindece tot!
Simonne:
On topic: I feel goooood!!!! *|* *|* *|*
Am fost la sala, nu stiu de ce nu ma duc mai des :whistle:
--- Citat din: wonderland din Marți, 10 Septembrie 2013, 14:59 ---mă simt perplexă și depășită de situație - viața mea e într-un acord total, personal și profesional, sub semnul lucrurilor descrise ca sigure, dar fără timp de făptuire și întamplare precizat
--- Terminare citat ---
wonderland, eu nu am inteles cum vine asta (poate ai mai scris despre tine si n-am citit).....e in acord sau nu e in acord? chiar si un inceput de acord e mai bine decat o lipsa totala...cum simt acum ca e in viata mea :(
cat despre femei puternice....sunt sigura nu auziti degeaba complimentul acesta din partea celorlalti :)
rokos:
--- Citat din: noiembrie din Marți, 10 Septembrie 2013, 15:21 ---Draga mea, tu esti o puternica, la tine batistele nu sunt bune nici pe post de steag alb....
oameni ca tine nu se predau...ci lupta cu infiorare chiar si in ring, dupa cum zici.
Eu m-am trezit in gand cu tine si acum esti forta mea !
Iar pe Rokos nu-l pot speria atat de usor, el are viata innainte, fetele vor curge rauri....!
--- Terminare citat ---
eu nu ma sperii usor de nimic, dimpotriva! :)
toata lumea are viata inainte, si daca se termina viata asta va incepe alta! poate mai frumoasa :)
fetele probabil vor curge rau cum zici si tu, doar ca pana atunci eu probabil voi merge paralel cu raul...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă