Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
rokos:
on topic: melancolic, in ultimele 2 zile am reusit sa imi reamintesc cateva momente din ultimii ani...
exista vreo pastila pt a crea amnezia??!
se pare ca nu, am cautat deja.. dar ar trebui inventata.
creierul meu e prost, nu vrea sa ma asculte si sa uite ce ii zic eu...
cred ca inca traiesc in trecut... sper sa ajung in prezent, dar mi se pare atat de departe!
va fi o noapte lunga....
Simonne:
--- Citat din: rokos din Duminică, 08 Septembrie 2013, 23:37 ---exista vreo pastila pt a crea amnezia??!
--- Terminare citat ---
dar oare asta vrei? nu a fost nimic frumos in ceea ce vrei sa uiti?
scuze daca ma bagai si eu ca musca in lapte.....
noiembrie:
Prea tanar...pentru a muri....!Toti traim viata in etape...!Esti cool, fi vessel....!
wonderland:
--- Citat din: rokos din Duminică, 08 Septembrie 2013, 23:37 ---on topic: melancolic, in ultimele 2 zile am reusit sa imi reamintesc cateva momente din ultimii ani...
exista vreo pastila pt a crea amnezia??!
--- Terminare citat ---
da, chiar mai multe pastile, numite frumos - încredere, speranță, poftă de viață, lentila pentru partea plină a paharului, iubire de tine, de lume, de frumos.
Nu, nu-ți sterg memoria, doar estompează ceea ce ne face tristi, descurajati si ne inspiră sa găsim bucuria în actiuni marunte dar semnificative.
Iaca si io - altă muscă...
dar, on-topic, mă simt pe jumătate trează, pe jumătatea într-un început de vis :crazy2:
noiembrie:
Daca Rokos are zile pline si nopti lungi...n-ar putea sa faca o ...rokada...asta doar mi-a iesit...! :kissing:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă