Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
almi_gabi:
in dilema- castigam sau nu meciul !!?? :box: ( emoticon cu fotbal nu am dar intelegeti voi ce meci :giggle: )
wonderland:
--- Citat din: noiembrie din Vineri, 06 Septembrie 2013, 16:37 ---Multumesc si tie eEduard, ca mi-ai dat putina atentie,imi inchipui ca e greu
cu atatea fete in jur, sigur nu se supara nimeni daca aduci intariri... :)
Si apoi nu putem sta tot timpul cu garda sus, viata inseamna experiente...!
--- Terminare citat ---
Oare cum am făcut de am citit aici si am răspuns...dincoace? http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1416.msg100144.html#msg100144:slap:
:hammer:
noiembrie:
Buna seara, s-a realizat conexiunea, mai avem putin si comunicam telepathic...catre asta tindem....
bine, aseara ati fost la meci...acum insa uuunde sunteti....?
noiembrie:
Cei cu nume de sfant petreceti....iar...cei din Bucuresti, cu state vechi, pe la terase,
nimeni nu se simte singur in asta clipa care va sa zica.....! :(
wonderland:
hei, noiembrie, nu te lua după prezența pe forum. :kissing:
e adevărat, fiecare încearcă să iși umple, alunge sau să evite sentimentul de singurătate prin oraș, la meci, pe terase, ori prin casă, dar fără calculator :)
Single sau nu, viața e frumoasă și nu merită să ne închidem în tristețe.
Dar, dacă ești din București, acusica, când faci 50 de postări, o să vezi si topicul unde gașca veche-nouă, mică-mare, își stabilește ieșiri vesele și colorate prin oraș.
Io mă simt cu somnul sărit :slap: Am adormit devreme, m-a trezit un telefon, iar acum mă duc să văd dacă pot sa adorm la loc.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă