Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1439/1680) > >>

almi_gabi:
 in dilema- castigam sau nu meciul !!??  :box: ( emoticon cu fotbal nu am dar intelegeti voi ce meci  :giggle: )

wonderland:

--- Citat din: noiembrie din Vineri, 06 Septembrie 2013, 16:37 ---Multumesc si tie eEduard, ca mi-ai dat putina atentie,imi inchipui ca e greu
cu atatea fete in jur, sigur nu se supara nimeni daca aduci intariri... :)
Si apoi nu putem sta tot timpul cu garda sus, viata inseamna experiente...!

--- Terminare citat ---

Oare cum am făcut de am citit aici si am răspuns...dincoace? http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1416.msg100144.html#msg100144:slap:
 :hammer:

noiembrie:
Buna seara, s-a realizat conexiunea, mai avem putin si comunicam telepathic...catre asta tindem....
bine, aseara ati fost la meci...acum insa uuunde sunteti....?

noiembrie:
Cei cu nume de sfant petreceti....iar...cei din Bucuresti, cu state vechi, pe la terase,
nimeni nu se simte singur in asta clipa care va sa zica.....! :(

wonderland:
hei, noiembrie, nu te lua după prezența pe forum.  :kissing:

e adevărat, fiecare încearcă să iși umple, alunge sau să evite sentimentul de singurătate prin oraș, la meci, pe terase, ori prin casă, dar fără calculator :)
Single sau nu, viața e frumoasă și nu merită să ne închidem în tristețe.

Dar, dacă ești din București, acusica, când faci 50 de postări, o să vezi si topicul unde gașca veche-nouă, mică-mare,  își stabilește ieșiri vesele și colorate prin oraș.

Io mă simt cu somnul sărit :slap: Am adormit devreme, m-a trezit un telefon, iar acum mă duc să văd dacă pot sa adorm la loc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă