Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1434/1680) > >>

silviu:
satul de bere si alune

wonderland:

--- Citat din: rokos din Joi, 29 August 2013, 01:33 ---eu am vrut sa fiu generos, sa ofer si altora :))
scap de stres dupa data de 1, acum e final de luna si job-ul ma tine "in priza"
/quote]

Măi, esti definiția generozității. Pe schema - ți-l dau ție, vreau să scap de el/mie nu-mi trebuie.

Sunt curioasă - cât ține finalul de lună? 4 saptamani, cumva? :tomato: (se pare ca azi am chef de bătaie cu rosii :giggle:)
--- Terminare citat ---

Gabi sb:

--- Citat din: CamiCamelia din Miercuri, 28 August 2013, 22:23 ---Sunt vesela si fericita... ultima zi de 40... :)

La multi ani! Sa fii vesela si fericita si sanatoasa si in prima zi de 41 ... si in celelalte zile, luni, ani care vor urma.  :kissing:
--- Terminare citat ---

rokos:

--- Citat din: wonderland din Joi, 29 August 2013, 20:27 ---
--- Citat din: rokos din Joi, 29 August 2013, 01:33 ---eu am vrut sa fiu generos, sa ofer si altora :))
scap de stres dupa data de 1, acum e final de luna si job-ul ma tine "in priza"
/quote]

Măi, esti definiția generozității. Pe schema - ți-l dau ție, vreau să scap de el/mie nu-mi trebuie.

Sunt curioasă - cât ține finalul de lună? 4 saptamani, cumva? :tomato: (se pare ca azi am chef de bătaie cu rosii :giggle:)

--- Terminare citat ---

finalul de luna tine doar 1 saptamana din fericire, maine e ultima zi  :dance:
urmeaza ultima luna din acest trimestru :)))

cat despre bataia cu rosii, mai bine o lasam pe cand ne vom cunoaste face2face :))
--- Terminare citat ---

CamiCamelia:

--- Citat din: CamiCamelia din Miercuri, 28 August 2013, 22:23 ---Sunt vesela si fericita... ultima zi de 40... :)

La multi ani! Sa fii vesela si fericita si sanatoasa si in prima zi de 41 ... si in celelalte zile, luni, ani care vor urma.  :kissing:

--- Terminare citat ---

Multumesc mult de tot!  :kissing:
 Am avut o zi minunata!!!!  :love: Copiii m-au asteptat acasa cu flori si cadouri, cu pupici si imbratisari... Momente pretioase, minunate, care te fac sa nu-ti mai doresti nimic altceva...  :love:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă