Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1431/1680) > >>

aprilie:
Va multumesc, wonderland si gabi sb, pentru sfaturi si suport. Mi-a trecut durerea de cap ... in timp ce pregateam cina copilului ... dar data viitoare o sa incerc mierea cu scortisoara  :) mi se pare o idee foarte interesanta.
 :kissing:

lucian75:
fara somn...ora inaintata in noapte,voi incerca sa adorm insa nu cred ca voi reusi decat odihna ochilor...da e bine si atat macar..

lucian75:
nu mai simt nimic...nu stiu de ce am crezut ca unele lucruri se vor schimba...poate sunt un magnet care numai asa ceva poate atrage...
nu trebuia sa ma razgandesc de prima oara...mai bine ma retrag inainte de a complica si mai mult lucrurile...
mai tot timpul am fost o firre mai razvratita...insa de cate ori au fost la mijloc sentimente...nu stiu cum naiba se intampla dar devin mut prea sensibil,vulnerabil...si de fiecare data am pierdut din cauza asta...

asa ca cel mai bine ar fi sa nu mai simt nimic...o inima impietrita..cel putin asa nimeni nu va mai fi deranjat...

silviu:
pacifist ca un bonobo :bow:

aprilie:
Plictisita ... again ... si unii oameni chiar nu stiu cand sa se opreasca ...  :thumbdown:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă