Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
lucian75:
ce toamna ca eu am simtit ca a venit iarna acum vre-o 2 nopti...m-am trezit dimineata pe la vre-o 4-5 de mi-era un frig de nu mai puteam...si cand m-am uitat erau numai 5 grade...noaptea asta vad ca au fost totusi 14...mult mai bine :)
A venit un nene mai devreme si mi-a batut la usa...zicea ceva ca de vre-o 10 min il deranjau zgomotele ...ta taaa taaaa taaaaa taaaaaa...
faceam vocalize...era ora de repetitie :D
mi-am cerut politicos scuze...da parca mai bine ii ziceam sa astupe urechile :tickedoff:
wonderland:
--- Citat din: aprilie din Sâmbătă, 24 August 2013, 17:50 ---Multumesc mult, wonderland, chiar simteam nevoia unei incurajari :kissing:
--- Terminare citat ---
Cu drag, aprilie :)
--- Citat din: lucian75 din Sâmbătă, 24 August 2013, 18:03 ---ce toamna ca eu am simtit ca a venit iarna acum vre-o 2 nopti...m-am trezit dimineata pe la vre-o 4-5 de mi-era un frig de nu mai puteam...si cand m-am uitat erau numai 5 grade...noaptea asta vad ca au fost totusi 14...mult mai bine :)
--- Terminare citat ---
lucian, tu ești pe alte meridiane, înțeleg. Pune și tu o pilotă la îndemână ;)
Și pe aici sunt 15-16 grade noapte. Oricum dacă vii să lași iarna pe unde e, că nu e vremea ei. ;)
lucian75:
pai cand o sa vin...o sa aduc cu mine si reni,ursi polari...nu numai iarna :2funny:
ce-o sa faceti,o sa ma dati afara? :whistle:
wonderland:
Nuuuuuuuu, o să răscolim după cadouri, în sania trasă de reni, o să stăm la rând pentru un....bear hug și, în cine știe, dacă ești îmbrăcat în roșu și ai barbă albă, ne așezăm, pe rând în brațele tale să spunem poezii :happy:
lucian75:
--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 24 August 2013, 18:23 ---Nuuuuuuuu, o să răscolim după cadouri, în sania trasă de reni, o să stăm la rând pentru un....bear hug și, în cine știe, dacă ești îmbrăcat în roșu și ai barbă albă, ne așezăm, pe rând în brațele tale să spunem poezii :happy:
--- Terminare citat ---
:2funny: :2funny: :2funny:
i will remember that :kissing:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă