Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1426/1680) > >>

wonderland:
Nu mai revin, văd că mă...bâlbâi și nu sunt atentă la exprimare.
So, ca să fiu on topic: mă simt...defocalizată și obosită. Aștept week-endul, care va fi și el cu multe treburi de rezolvat :uglystupid2: :faint:

silviu:

--- Citat din: aprilie din Vineri, 23 August 2013, 17:20 ---Nu intentionam sa mai raspund  dar un prieten de pe mess m-a fortat sa reflectez asupra subiectului …  ;D
Poate ai fost doar ironic ... sau poate nu ...
--- Terminare citat ---
nu am fost ironic.doar curios. da' promit sa nu se mai repete.

aprilie:
Adulmecand toamna ... se apropie ...
Obosita ... mi-am exersat mersul pe jos pana la hypermarket-ul din colt si retur si am urcat un etaj de ... scari ... uff, foarte extenuant ...
Nehotarata ... tot nu stiu daca sa-mi fac bagajul pentru Delta ... Dupa telefonul Otiliei simt nevoia sa explic inca o data de ce nu o pot ajuta ... nu pot pleca de marti de la serviciu, am obtinut cu greu doua zile de concediu pentru joi si vineri pentru ca sunt foarte multi colegi plecati ... apoi deja mi-am planificat mini vacanta de joi pana duminica, din delta plec sambata pe litoral ... am deja rezervari facute si la pensiune in Dunavat si la hotel la mare ... In plus, chiar daca as fi stiut mai din timp, tot nu as fi putut pleca de marti pentru ca nu prea mai am zile de concediu, va trebui sa-mi mai iau o zi pentru Sarbatoarea Recoltei, 2 zile pt Mtii Buzaului si sa-mi las vreo 2-3 zile si pentru Revelion ... Dpdv financiar ar fi fost mai avantajos pentru mine sa preiau locul Otiliei, acum ma costa mult mai mult toata aceasta distractie ... :(

wonderland:
Da, toamna, am simțit-o și eu din plin. Aseară, în aerul rece și în frunzele rotite de vânt pe trotuare...
Să-i urăm bun venit și să sperăm într-o toamnă însorită și blândă.

Aprilie, mă bag și io în vorbă, că nu mi s-a părut că te adresezi doar cuiva anume. Tot ce contează e dacă tu dorești să ajungi în Deltă. în rest, chiar dacă cu ceva bătaie de cap, toate se rezolvă.

aprilie:
Multumesc mult, wonderland, chiar simteam nevoia unei incurajari  :kissing:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă