Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1422/1680) > >>

silviu:
somnoros. m-as culca ::)

Mari_a:
Singura.

Acele momente cand ea intra la cabina de proba cu omiepatrusutepaishpe umerase, iar el o asteapta cuminte… Din cand in cand isi mai baga capul pe dupa perdea si-si mai da cu parerea… Ori chiar ea il striga: “Ce zici, draga, asta cum imi vine?”. Nu-i vine bine, se duce el la raft s-o schimbe. Si face asa si cu inca vreo tzshpe umerase. Si mai vine si “cu altceva dragut", ce i-a placut lui. Sunt reduceri si e pacat sa rateze ceva. Eu astept cuminte cu doua umerase. Ma gandesc ca daca am gresit cumva masura, va trebui sa ma duc singura sa mi le schimb, deci sa ma imbrac-dezbrac de doo ori. E adevarat ca nu-mi place genul acesta de barbat, dar parca m-as mai mâţâi si eu din cand in cand… N-am mai fost "insotita" la cumparaturi de prin toamna lui 1900...

In supermarket, un alt el impinge constiincios la carutul plin. La raftul de balsam de rufe, ea pune in cos unul lila. El il desface, il miroase si nu-i place: “il luam pe-asta, draga, nu miroase cam dulceag?” Ea se apuca sa deschida sticle de alte culori, le miroase, i le da si lui sa le miroasa… stramba amandoi din nas… Eu caut unul la un pret avantajos, il arunc in cos si plec. Oricum nu conteaza...

kike:
Of :( Maine neaparat tre' sa vedem "Poiana urbana" ,sa schimbam un pic starea de spirit :kissing: Astept inscrieri...si nu acceptam refuzuri :)

murandra:

--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 14 August 2013, 11:00 ---Singura.

Acele momente cand ea intra la cabina de proba cu omiepatrusutepaishpe umerase, iar el o asteapta cuminte… Din cand in cand isi mai baga capul pe dupa perdea si-si mai da cu parerea… Ori chiar ea il striga: “Ce zici, draga, asta cum imi vine?”. Nu-i vine bine, se duce el la raft s-o schimbe. Si face asa si cu inca vreo tzshpe umerase. Si mai vine si “cu altceva dragut", ce i-a placut lui. Sunt reduceri si e pacat sa rateze ceva. Eu astept cuminte cu doua umerase. Ma gandesc ca daca am gresit cumva masura, va trebui sa ma duc singura sa mi le schimb, deci sa ma imbrac-dezbrac de doo ori. E adevarat ca nu-mi place genul acesta de barbat, dar parca m-as mai mâţâi si eu din cand in cand… N-am mai fost "insotita" la cumparaturi de prin toamna lui 1900...

In supermarket, un alt el impinge constiincios la carutul plin. La raftul de balsam de rufe, ea pune in cos unul lila. El il desface, il miroase si nu-i place: “il luam pe-asta, draga, nu miroase cam dulceag?” Ea se apuca sa deschida sticle de alte culori, le miroase, i le da si lui sa le miroasa… stramba amandoi din nas… Eu caut unul la un pret avantajos, il arunc in cos si plec. Oricum nu conteaza...

--- Terminare citat ---

Da, Mari_a, te inteleg ... mi se intampla si mie sa mai traiesc episoade din astea, dar din pacate, pana in acest moment al vietii mele n-am avut parte de un asa "el" care sa vina cu mine la cumparaturi si sa faca ce au facut cei mentionati de tine mai sus. Nu pot spune ca nu mi-as dori, dar ... cine stie? Poate apare un "el" candva, nu chiar atat de "perfect", dar nu mai conteaza. :)
Cred ca d-aia nu-mi prea place mie sa merg la shopping, daca n-am avut parte de un asa "el" si nici nu-s obisnuita si nici nu-mi lipseste, ma folosesc de ce am prin casa si nu ma mai gandesc. Ca sa nu mai zic ca pentru a face shopping mai am nevoie de niscaiva banuti prin buzunar, si cam sufla vantul in ultima perioada :(

eEduard:
După o zi infernală, mă simnt...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă