Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1420/1680) > >>

kike:
Ada, bun venit in clubul matusicilor! :) Ai gasit sursa nesfarsita de fericire :) A mea nepoata imi aduce zambetul pe buze in cele mai urate zile si tot ea este vinovata de cum ma striga prietenii din SC ;) Si eu am fost bona ieri si alaltaieri si ii multumesc Mariei ca m-a ajutat sa fiu o bona cu program cultural :kissing: Drum bun sa aveti in Adriatica ca la distractie stiu ca va pricepeti ;)

Mari_a:
adda, nici poza cu cafiaua  ;D  nu mi se incarca... s-o savurezi cu placere!
Kiku, ma bucur ca v-a placut!

Eu mai am pana la concediu, dar sunt bucuroasa ca se mai zareste cate un semn ca s-ar duce canicula asta... Apare cate un firicel timid de nor... Ca tare-i greu sa te duci la serviciu pe vremea asta!!!
Acum fug la umbra, la curte, ca sa...      ................ coc vinete!   :D   Si sa ma joc cu nepotii (de frate, inca nu sunt bunica!  :D  ) Eu n-am fetite, am doi nazdravani! Cel mic, de 3 ani, i-a zis lui taica-sau w-e trecut ca "imi place da Mali" (adica de Mari). Eu ma pun la mintea lor si intru in jocurile lor!  ;D

kike:
Spor la munca si distractie, Marie! Asteptam sa degustam zacusca ;)

adda:

--- Citat din: kike din Sâmbătă, 10 August 2013, 08:29 ---Ada, bun venit in clubul matusicilor! :) Ai gasit sursa nesfarsita de fericire :) A mea nepoata imi aduce zambetul pe buze in cele mai urate zile si tot ea este vinovata de cum ma striga prietenii din SC ;) Si eu am fost bona ieri si alaltaieri si ii multumesc Mariei ca m-a ajutat sa fiu o bona cu program cultural :kissing: Drum bun sa aveti in Adriatica ca la distractie stiu ca va pricepeti ;)

--- Terminare citat ---

Daa...intr-adevar nepotii sunt o sursa de energie si de fericire, sunt in clubul matusicilor fericite si eu  ;D, mai am un nepot, dar el a mai crescut, m-a "abandonat"  ;D. Si eu sunt botezata de el Nana, Thea (nepotica) inca nu m-a botezat, e micuta inca, are numai 7 luni, dar sunt curioasa ce nume imi gaseste si ea  :D

--- Citat din: Mari_a din Sâmbătă, 10 August 2013, 08:36 ---adda, nici poza cu cafiaua  ;D  nu mi se incarca... s-o savurezi cu placere!
Kiku, ma bucur ca v-a placut!

Eu mai am pana la concediu, dar sunt bucuroasa ca se mai zareste cate un semn ca s-ar duce canicula asta... Apare cate un firicel timid de nor... Ca tare-i greu sa te duci la serviciu pe vremea asta!!!
Acum fug la umbra, la curte, ca sa...      ................ coc vinete!   :D   Si sa ma joc cu nepotii (de frate, inca nu sunt bunica!  :D  ) Eu n-am fetite, am doi nazdravani! Cel mic, de 3 ani, i-a zis lui taica-sau w-e trecut ca "imi place da Mali" (adica de Mari). Eu ma pun la mintea lor si intru in jocurile lor!  ;D

--- Terminare citat ---

Nici eu nu vad poza cu cafiaua, dar sper sa o vada altii  ;D ;D, si eu plec la ai mei. E cald si la Sibiu, dar se anunta ploi care o sa mai spele atmosfera asta incinsa.

Sa ne traiasca nepotii si sa fie sanatosi!!!  ;D

eEduard:
Eu încă nu am determinat cum mă simnt (dacă încerc să mă gândesc îmi scrie „loading...”) :-\ Sunt cu un ochi pe cuptorul cu microunde care îmi terorizează cafeaua  >:D (apropo, unde ești tu de îi zici „cafia”?)........am recuperat-o din ghiarele mișelului (a încins-o bine ;D) și acum sunt cu ochii pe fericirea Addei, concediu frumos! ;D

Aprilie face pe dura cu noi, dar sunt sigur (chiar dacă nu recunoaște) că e o dulce deghizată în Mary Poppins.:D Auzi, este apreciată pentru lipsa umorului...pfff....noi o apreciem pentru ea, sunt sigur că îi găsim și umorul, pe undeva. :blush:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă