Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Geta D:
--- Citat din: murandra din Miercuri, 07 August 2013, 15:16 ---Ne intalnim in Tara Luanei si poate exersam Pinguinul sau Lambada, mai vedem ce muzica ne-o pune Gigi :yeah: *|*
--- Terminare citat ---
tema pentru participanti de la Tara Luanei de la Getaaaa ... invata-ti coregrafia de la melodia " (The video's owner prevents external embedding)" ; informatie primita de la Lucian, se stie.... ;D
Codrin, noi venim, tu ce faci?!
lucian75:
eu aleg partea cea mai grea,a celui cu muzichia :whistle: :whistle: :whistle:
restul va ocupati cu :dance: *|* *|* *|* :dance:
:happy:
aprilie:
--- Citat din: murandra din Miercuri, 07 August 2013, 15:12 ---Viata mi-a demonstrat a "n"-a mia oara ca aparentele inseala ingrozitor de tare, si nimic din ce pare azi real, maine e doar o fictiune ;)
--- Terminare citat ---
Fie aparentele inseala, fie vedem noi doar ceea ce dorim sa vedem, fie lucrurile se schimba cu o viteza mult mai mare decat suntem noi pregatiti sa acceptam.
In SC si eu sunt tentata sa consider ca aparentele inseala dar incerc sa consider o normalitate starea de spirit din timpul actiunilor si apoi starea care se instaleaza dupa incheierea acestora. C'est la vie ! ;D
eEduard:
--- Citat din: aprilie din Miercuri, 07 August 2013, 16:12 ---In SC si eu sunt tentata sa consider ca aparentele inseala dar incerc sa consider o normalitate starea de spirit din timpul actiunilor si apoi starea care se instaleaza dupa incheierea acestora. C'est la vie ! ;D
--- Terminare citat ---
Și în SC?!! Nuuuu! :faint:
aprilie:
Este doar perceptia mea, eEduard ... limitata, de altfel ;D Nu te descuraja! Probabil ca privesc eu acum dintr-un unghi prea ... ascutit ;D Dar SC este un concept minunat, ce am gasit aici m-a incantat si mi-a depasit toate asteptarile. De aceea particip la actiuni si imi doresc sa castig la loto ca sa pot participa la TOATE actiunile SC :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă