Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1407/1680) > >>

mihaela1961:

--- Citat din: murandra din Marți, 06 August 2013, 16:17 ---Nu as putea spune dezamagita, ar fi prea mult, dar cu un "gust amar" cred ca ar fi potrivit.

Sa va povestesc o intamplare - zilele astea am fost plecata intr-un weekend prelungit la mare. La orele pranzului, trecand pe langa o terasa, am zarit o figura cunoscuta din una dintre actiunile SC la care am participat anul acesta (3 la numar), nu specific care, si nici numele persoanei ca nu e frumos. Dupa numai 5 min ne intersectam frontal. Persoana in cauza, insotita de o alta persoana, de sex opus, la care nu-i cunosc statutul si sincer nici nu ma intereseaza, a trecut pe langa mine fara un simplu salut, "BUNA", sau un alt apelativ, nu conteaza.

--- Terminare citat ---
De ce intuiesc ce s-ar fi putut intampla?
Scenariu: El(clar ai spus ca este un 'el') avea dubla viata: in actiunile Singlescamp era 'singur'...in rest se pare ca era sau este mai mult suai mai putin singur.
Daca te saluta, trebuia sa dea o explicatie...atata vreme cat nu era singur!Poate gresesc, dar mi se pare cel mai plauzibila ipoteza si explicatie a faptului ca 'nu te-a vazut' :offtopic:

silviu:
alt scenariu: el merge singur la mare si acolo intalneste sufletul-pereche :love: orbit de dragoste, nu mai vede persoanele care trec pe langa el. sau le vede dar nu le mai recunoaste.
ce poa' sa faca dragostea din oameni :(

lucian75:
da de ce trebuie sa cautam zeci de explicatii si e posibil ca majoritatea sa fie gresite luate pe baza unor supozitii..atat timp cat nu este si cealalta persoana sa se apere..eu zic ca nu au rost aceste discutii...

nu iau apararea,e un gest reprobabil sa nu saluti pe cineva cunoscut indiferent de situatie...

mihaela1961:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 07 August 2013, 13:56 ---alt scenariu: el merge singur la mare si acolo intalneste sufletul-pereche :love: orbit de dragoste, nu mai vede persoanele care trec pe langa el. sau le vede dar nu le mai recunoaste.
ce poa' sa faca dragostea din oameni :(

--- Terminare citat ---
Mare dreptate ai Silviule! :applause: :applause:
Si io care ma impedicam sistematic de 'espresia' 'Dragostea e oarba' , 'sintagma' de neinteles pentru mine, drept pentru care ma apuca panica...Doamne fereasca sa orbesti, mai bine fara dragoste daca adicatelea duce la orbire  :help:
Acuma m-am luminat cum sta treaba...omu fost din SC 'a orbit lovit cu leuca-n cap' de jumatatea intalnita in valurile marii pa post de sirena.Deci dragostea nu orbeste, cel mult tampeste(parerea mea)..m-am linistit :oops:

mihaela1961:

--- Citat din: lucian75 din Miercuri, 07 August 2013, 14:12 ---da de ce trebuie sa cautam zeci de explicatii si e posibil ca majoritatea sa fie gresite luate pe baza unor supozitii..atat timp cat nu este si cealalta persoana sa se apere..eu zic ca nu au rost aceste discutii...
nu iau apararea,e un gest reprobabil sa nu saluti pe cineva cunoscut indiferent de situatie...

--- Terminare citat ---
Da io nu-l condamn 'pa dansul'...eu enuntam doar o ipoteza.Nici Silviu nu mi se pare ca 'ar da cu barda-n el'.
Mai glumim si noi :D :D :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă