Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
lucian75:
La naiba Geta,s-au dus dreaq toate visele sa dansez si eu ca Shrek :dance: :dance: :dance:
Geta D:
Lucian, o sa ai cu cine sa dansezi. Vor fii multe fete acolo. Asa ca, pregateste fizic si psihic pentru Marea Rebeliune. :)
lucian75:
Mari_a:
Uite-asa ma simt acum. Vreau si eu la plaja Perisor! :D Am un dor de apaaaaaaa!
mihaela1961:
--- Citat din: lucian75 din Marți, 06 August 2013, 18:20 ---nu stiu de ce de la o vreme ma simt foarte irascibil,nu ma pot intelege cu mai nimeni...parca sunt suparat pe toti si toate...
Si totusi parca ar fi o speranta...ieri ma gandeam Marea Rebeliune la care as vrea sa fie prima actiune SingleCamp...nu vreau sa mai fac revelionul singur,si mi-a venit o idee ce parca mi-a readus un zambet putin strengaresc pe buze...acela ca pe langa niste clipe frumoase petrecute..ar putea fi ocazia ideala ptr a scapa de inhibitii si poate as putea dansa ptr prima oara...stiti cum ma simt? ca un peste ce nu stie sa inoate :P e total aiurea pfff
Asa ca fetele va anunt de acum sa rezervati cate un dans fiecare...poate cu ocazia asta si alaturi de voi voi putea scapa de povara asta...prea multa vreme m-am ascuns intr-o cochilie ....
Geta cum tu esti cu coregrafiile si toate cele..cred ca o sa ai ceva de munca :D
--- Terminare citat ---
Prima actiune SC la care am participat a fost Revelion 2013 si am simiti ca din facultate n-am mai dansat asa mult.Din prima seara, de la cina, atmosfera 's-a incalzit' si topaiala a venit firesc si promt la nici 5-6 ore de cand ne-am intalnit cu totii.
Tot intr-o 'topaiala' am tinut-o pana in ultima seara.
N-are rost sa relatez aici o gramada de lucruri amuzante care ni s-au intamplat, le poti 'accesa' pe topicul Revelionului 2013.
Anul asta, nici n-am plecat in Adriatica si de abia astept Revelionul 2014. Mare ditanta Bacau-Sibiel, dar revelionul nu-l ratez sub nici o forma. :flori: :flori: *|* *|* *|*
P.S. asta special pentru tine:La Revelion 2013 m-am dus 'tragand dupa mine' o depresie datorata mortii tatalui meu si crede-ma ca 'am evadat si am reusit sa uit'.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă