Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
lucian75:
"Simt ca pur si simplu ma pierd de mine insumi. Ca alunec spre o lume straina. Ca mi-e din ce in ce mai greu sa respir. Sa iau decizii. Sa traiesc. Simt ca ma prabusesc si mi se face greu sa mai lupt cu propria-mi fiinta
cu altii
Privesc schimbarile din viata mea si nu pot sa ma obisnuiesc cu ele. Incep sa nu mai inteleg nimic din tot ce ma-nconjoara, din caderea mea si atunci ma las purtat de aripile intunericului, a confuziei, pe un taram in care nu stiu sa ma descurc.
Insa mi se face teama. Si atunci caut ajutor
.il cer
il strig
il implor
dar fiindca nu las pe nimeni sa se apropie cu adevarat de ce e inauntrul meu, astept in van o mana intinsa. Si-mi spun atunci ca sunt singurul care m-ar putea ajuta. Insa nu stiu cum
"
este preluat din alta parte insa nu cred ca poate oglindi altceva mai bine ceea ce simt acum decat randurile de mai sus...
murandra:
Nu as putea spune dezamagita, ar fi prea mult, dar cu un "gust amar" cred ca ar fi potrivit.
Sa va povestesc o intamplare - zilele astea am fost plecata intr-un weekend prelungit la mare. La orele pranzului, trecand pe langa o terasa, am zarit o figura cunoscuta din una dintre actiunile SC la care am participat anul acesta (3 la numar), nu specific care, si nici numele persoanei ca nu e frumos. Dupa numai 5 min ne intersectam frontal. Persoana in cauza, insotita de o alta persoana, de sex opus, la care nu-i cunosc statutul si sincer nici nu ma intereseaza, a trecut pe langa mine fara un simplu salut, "BUNA", sau un alt apelativ, nu conteaza.
Mi s-a parut un gest ... fara comentarii sau replica :oops:. Dupa 2 zile petrecute impreuna pe munte, dupa o petrecere placuta in ultima seara :dance: dupa planuri de revedere etc (sa nu intelegeti ca era o chestiune particulara, ci comuna, cu toti participantii) sa ignori o persoana ... si sa nu spuneti ca nu m-a vazut pentru ca a trecut fix pe langa mine, mi se pare ca nu se incadreaza deloc in conceptul SC, cel putin asa cum l-am inteles eu din actiunile la care am participat, la discutiile de pe forum si la intalnirile din Bucuresti la care am fost si eu invitata :D Gresesc cumva?
Nu sunt dezamagita, asa cum am zis la inceput, n-am de ce, dar a te face ca nu cunosti pe cineva, probabil pentru a nu fi pus in situatia de a da explicatii persoanei de langa tine :crazy2: depaseste capacitatile mele de intelegere a comportamentului unor homo sapiens. oO
silviu:
intelegator. adica inteleg gestul si nu-l dezaprob.
murandra:
--- Citat din: silviu din Marți, 06 August 2013, 16:24 ---intelegator. adica inteleg gestul si nu-l dezaprob.
--- Terminare citat ---
N-am vrut sa specific sexul persoanei respective, dar oare de ce nu ma mir ca voi barbatii totdeauna va tineti partea ??? :o
Si ca sa fac o comparatie, sunt convinsa ca o femeie n-ar fi procedat la fel. Eu una nu, cu siguranta. N-am nimic de ascuns, de ce sa ma fofilez? ::)
Fetele, voi ce ziceti?
silviu:
;D habar n-aveam ca era vorba de un barbat :2funny:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă