Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1402/1680) > >>

admin:
Cum ma simt azi? Trezit la 6.00 dimineata, de zorii unei zile care se anunta a fi minunata... :dance: Pregatit si hotarat sa termin materialele pt Maramures, pt ca de maine, pentru doua zile sa pot fi cu mintea doar in Adriatica...
Mahnit ca sunt oameni pe care ti-i apropii si le areti incredere, pentru a-i descoperii falsi si doar interesati...Dar multumit ca mi se confirma inca o data ca sunt un intuitiv desavarsit...Calitatea asta m-a ajutat atat de mult (pana acum) in viata... Oricum nu-mi face nici o placere sa o folosesc in astfel de situatii. Si prefer sa cred ca toata lumea este extrordinar de buna!
O zi in care sunt fericit!  :thumbup:

Geta D:

--- Citat din: aprilie din Sâmbătă, 03 August 2013, 16:25 ---silviu, pai atunci ... ai grija cu cine sau pe langa cine bei ca sa nu ramai frustrat si neimplinit   >:D

--- Terminare citat ---
e periculos Silviu... nu ai vazut ce poza are  :faint:

Geta D:

--- Citat din: admin din Duminică, 04 August 2013, 08:02 ---Cum ma simt azi? Trezit la 6.00 dimineata, de zorii unei zile care se anunta a fi minunata... :dance: Pregatit si hotarat sa termin materialele pt Maramures, pt ca de maine, pentru doua zile sa pot fi cu mintea doar in Adriatica...
Mahnit ca oameni pe care ti i-ai apropiat si le-ai aratat incredere, ii simti falsi si doar interesati...Dar multumit ca mi se confirma inca o data ca sunt un intuitiv desavarsit...Calitatea asta m-a ajutat atat de mult (pana acum) in viata...
O zi in care sunt fericit!  :thumbup:

--- Terminare citat ---

Ma bucur ca esti intr-o stare de zile mari. Oricum, cei care te cunosc, stiu ca esti un om de calitate.  :kissing:

lucian75:
Inventia dragostei

Invention of Love (2010) - Animated Short Film

o parte din acest clip ma face sa ma gandesc la egoismul din noi...cand nu tinem cont de dorintele partenerului...inlocuim ceea ce conteaza cu adevarat cu lucruri ce aduc fericire amagitoare...si cand ne dam seama de acest lucru de multe ori este prea tarziu....

aprilie:

--- Citat din: admin din Duminică, 04 August 2013, 08:02 ---O zi in care sunt fericit!  :thumbup:
--- Terminare citat ---
Ma bucur ca avem si oameni fericiti printre noi  :thumbup:…
Pentru mine fericirea este o notiune din ce in ce mai abstracta si mai indepartatata … pot sa spun ca am momente vesele cand sunt cu SC sau cand … beau ceai de sunatoare  ;D… dar, pentru o stare de fericire, ma lupt sa “accept linistita ceea ce nu poate fi” si e nevoie de multa forta interioara pentru asta.
Dar tu, Gigi, chiar meriti sa fii fericit pentru ca esti un om deosebit si bucuri atatia oameni care au nevoie de tine si de actiunile pe care le gandesti pentru ei.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă