Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1401/1680) > >>

murandra:

--- Citat din: aprilie din Vineri, 02 August 2013, 18:05 ---Amuzata  ;D Am atata iubire de oferit si nu am cui ... nici macar catelul nu ma lasa sa-l iubesc ... il iau de gat si il imbratisez si se desprinde parca fastacit, parca intimidat, arcuindu-si corpul in pozitii ciudate si dand din coada haotic  :2funny: Dar daca nu il bag in seama, vine la mine si isi pune capul pe piciorul meu cersind atentie si afectiune :) Caraghiosul !  :D Cu animalele ca si cu unii oameni, daca le oferi prea multa iubire, se simt sufocati si se indeparteaza, dar daca esti tu mai distant, ti se culca la picioare ... sa  ;D sau sa  :(( ? Astazi aleg sa  :strambatura:

--- Terminare citat ---

Super aprilie. Imi place starea ta de azi  :D Ti se datoreaza oare iesirii de aseara ?  ;)  :yeah:

Nu stiu daca te consoleaza, dar la fel ma simt  si eu, si decat sa o irosesc in van (iubirea) pe cine nu merita, mai bine cu pipeta, la cei dragi din jurul meu, in cadrul acelor cateva iesiri cu minunatii prieteni si prietene din SC.
Si animalele au un simt al perceptiei mult mai dezvoltat decat noi oamenii, in speta cainii. Poate ca in momentul cand il luai tu in brate sa-i oferi afectiune, in fapt, tu erai aia care avea nevoie de afectiune (gresesc oare?) si el la momentul respectiv poate nu era in stare sa-ti ofere ceea ce tu vroiai. Mie mi s-a intamplat de multe ori sa fiu afectuoasa si sa-mi dau seama ca de fapt manifestarile mele de afectiune erau de fapt o "cerere de afectiune", dar pentru asta trebuie sa fie cineva ca te cunoaste foarte bine, ca sa-si dea seama. De multe ori nici noi macar nu ne dam seama  :(
In concluzie, nu fii trista deloc, noi suntem aici, alaturi de tine, si cu proxima ocazie te lasam sa ne invalui cu iubirea ta  :kissing:

aprilie:

--- Citat din: silviu din Vineri, 02 August 2013, 18:23 ---satul de bere.

--- Terminare citat ---
Silviu, daca tot ne-am cunoscut aseara, imi permit sa-ti fac o sugestie  :D : baga o palinca si apoi ia-o de la capat cu bere!  :angel: In cel mai rau caz o sa capeti o stare de beatitudine, dar nu de betie  :laugh:

aprilie:

--- Citat din: murandra din Vineri, 02 August 2013, 18:29 ---Super aprilie. Imi place starea ta de azi  :D Ti se datoreaza oare iesirii de aseara ?  ;)  :yeah:
--- Terminare citat ---
Murandra, ... sau poate ceaiului de sunatoare pe care il beau cu constiinciozitate de vreo 3 zile ?  ::) Cu siguranta iesirea mi-a facut foarte bine :) Super faina seara  :thumbup: mai ales ca noi doua am fost cele mai talentate la bile  :giggle:
Ce spui tu este adevarat desi nu m-am gandit  ... stiu doar ca imi strang in brate catelul pt ca mi-e drag ... cand ii vad mutrita simpatica si ochii superbi, nu ma pot abtine sa nu-l pup .... Altfel cred ca nu sunt o persoana foarte calda, soacra si fostul sot imi reprosau adesea ca sunt rece. Singurele fiinte fata de care mi-am putut manifesta afectiunea total, fara rezerve au fost: bunica mea pe care am iubit-o enorm, copilul meu si acum catelul meu, un Labrador auriu.
Dar inteleg din
--- Citat din: murandra din Vineri, 02 August 2013, 18:29 ---In concluzie, nu fii trista deloc, noi suntem aici, alaturi de tine, si cu proxima ocazie te lasam sa ne invalui cu iubirea ta  :kissing:

--- Terminare citat ---
ca ma pot baza pe tine si aici intre betoane, asa cum am facut-o si in Apuseni cand stateai pe langa mine, gata sa-mi oferi sprijinul, eu fiind in adidasi in prima zi :) Pentru asta iti multumesc mult si  :kissing:  :flori:

silviu:

--- Citat din: aprilie din Vineri, 02 August 2013, 21:52 ---Silviu, daca tot ne-am cunoscut aseara, imi permit sa-ti fac o sugestie  :D : baga o palinca si apoi ia-o de la capat cu bere!  :angel: In cel mai rau caz o sa capeti o stare de beatitudine, dar nu de betie  :laugh:

--- Terminare citat ---
wow! pei s-ar putea sa vreau si altceva ::)

aprilie:
silviu, pai atunci ... ai grija cu cine sau pe langa cine bei ca sa nu ramai frustrat si neimplinit   >:D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă