Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1400/1680) > >>

aprilie:

--- Citat din: kike din Miercuri, 31 Iulie 2013, 17:36 ---N-ai fost atenta....doar de 50 de postari ai nevoie, era vorba de Raluca, nu de mine :)
--- Terminare citat ---
   ai dreptate, m-am uitat aiurea, la nr tau de postari, nu al Ralucai ... dar ce bine ca sunt doar 50, ma speriasem :)

--- Citat din: kike din Miercuri, 31 Iulie 2013, 17:36 ---daca ala mic nu vrea sa mearga la Revelion il luam cu forta si sigur n-o sa-i para rau ;)
--- Terminare citat ---
i-am citit ce ai scris si a spus ca ma lasa sa ma duc singura ca el isi gaseste un grup de prieteni cu care sa petreaca Revelionul  :thumbup:

--- Citat din: murandra din Miercuri, 31 Iulie 2013, 17:36 ---  vom avea actiunile noastre SC in Bucuresti  :dance: Nu vor fi cu catarat pe munti, bocanci in picioare si bete de lemn, mai de asfalt, dar nu conteaza, atata timp cat nu suntem singuri si ne avem unii pe altii nu avem cum sa nu ne simtim bine.

--- Terminare citat ---
Doamne, ce bine suna !  :applause: Sunteti niste scumpici, m-ati inviorat  :flori:

murandra:
Hai aprilie ca nu e greu  :thumbup:

Mai iti trebuie 12 postari si gata. WELCOME TO THE CLUB!  *|*

Drept sa va spui mie mi-a ramas in cap bancul acela cu acest "W ... Y" ca tot veni vorba de WELCOME  :coolsmiley:

Si ma bucur tare mult daca am reusit sa te invioram  :yeah: vezi ca se poate  :yeah:

mihaela1961:

--- Citat din: murandra din Miercuri, 31 Iulie 2013, 16:44 ---Kike dar mai sunt 2 luni pana la urmatoarea mea iesire cu SC :( Ce ma fac eu pana atunci ca eu trebuie sa-mi revin repede :(
Poate ma va ajuta seara de maine, dar si pana atunci e mult :(
Simt ca trece vremea aiurea si eu nu fac nimic :(

--- Terminare citat ---
:applause: :applause: :applause:
Virusul asta numit SC e 'periculos' oO
Dupa Revelion 2013-prima mea aciune cu SC, hai si la Carnaval si acum in Adriatica.Macar daca ma virusam numai 'io', da' s-a virusat si Niculina-a mea prietena din Botosani  :flori:
Regret ca nu stau mai aproape de 'capitala' SC, cu certitudine as fi participat la mai multe...'devirusari'(apropos de ce spuna Kike) :oops:

aprilie:
Amuzata  ;D Am atata iubire de oferit si nu am cui ... nici macar catelul nu ma lasa sa-l iubesc ... il iau de gat si il imbratisez si se desprinde parca fastacit, parca intimidat, arcuindu-si corpul in pozitii ciudate si dand din coada haotic  :2funny: Dar daca nu il bag in seama, vine la mine si isi pune capul pe piciorul meu cersind atentie si afectiune :) Caraghiosul !  :D Cu animalele ca si cu unii oameni, daca le oferi prea multa iubire, se simt sufocati si se indeparteaza, dar daca esti tu mai distant, ti se culca la picioare ... sa  ;D sau sa  :(( ? Astazi aleg sa  :strambatura:

silviu:
satul de bere.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă