Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
kike:
N-ai fost atenta....doar de 50 de postari ai nevoie, era vorba de Raluca, nu de mine :), iar pana la Revelion vor mai fi taberele New Entry, iesirile din Bucuresti si daca ala mic nu vrea sa mearga la Revelion il luam cu forta si sigur n-o sa-i para rau ;)
murandra:
|o asta imi vine sa fac sau mai bine :hammer: ? ? ? desi ar trebui :rtfm:
Multumesc Kike pentru :help: dar mie imi trebuie ceva :magic: oricum sunt un pic :crazy2:
Aprilie, trebuie sa avem 50 de postari, eu sunt la a 49-a acum, de aia imi zicea Kike la a 48-a ca mai am 2 :D si cica dupa aia tine-te, mai lucra cine poate :hammer:
Si inca ceva, speranta moare ultima. Nu te gandi ca din octombrie pana la anul nu va mai fi nicio actiune pentru ca ajungi si tu la 50 de postari si vom avea actiunile noastre SC in Bucuresti :dance: Nu vor fi cu catarat pe munti, bocanci in picioare si bete de lemn, mai de asfalt, dar nu conteaza, atata timp cat nu suntem singuri si ne avem unii pe altii nu avem cum sa nu ne simtim bine.
Acum esti bolnavioara si ai tendinta de a gandi un pic prapastios, dar cu excursia din Muntii Buzaului nu se termina nimic. Dupa cum vezi, dupa fiecare excursie, e un alt inceput, mult mai frumos de fiecare data: cunosti oameni noi, se trang legaturile cu cei vechi, ce poate fi mai frumos de atat ???
kike:
Doamne, remarc a nu stiu cata oara ca gandim la fel in SC-ul asta! :kissing:RALUCA
murandra:
Eu tocmai trec de pragul de "New entry" cu aceasta postare :happy:
dar as vrea sa stiu si eu daca la taberele New entry participa exclusiv cei new entry sau mai vin si membrii vechi pentru a face puntea de legatura si a intelege cei noi de fapt care e conceptul SC ???
nu de alta dar la cate am punctat anul asta si inca mai am zile de concediu, m-ar mai tenta niste iesiri autumnale *|*
kike:
Pai cine-i initiaza pe nou-veniti ::) Intotdeauna exista 2-3 locuri si pt vechituri :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă