Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1398/1680) > >>

murandra:
Sunt virusata  :D de acest forum. Citesc si rascitesc "n" postari pe "n" topicuri si nu-mi merge mintea si gandul la altceva  :oops:
Am de finalizat un raport saptamana asta si inca nici nu m-am apucat de treaba  |o
Are cineva vreo "reteta" magica pentru o revenire rapida dupa o iesire SC ???? :hammer: ca eu in fiecare dimineata de 3 zile incoace imi spun ca azi ma apuc de treaba, si iaca a trecut pranzul si eu tot pe forum stau ???? :strambatura:

kike:
Nu exista nici un medicament ;D Cui pe cui se scoate, deci o alta tabara SC e solutia :thumbup:

murandra:
Kike dar mai sunt 2 luni pana la urmatoarea mea iesire cu SC :( Ce ma fac eu pana atunci ca eu trebuie sa-mi revin repede :(
Poate ma va ajuta seara de maine, dar si pana atunci e mult :(
Simt ca trece vremea aiurea si eu nu fac nimic :(

kike:
Ca sa te ajut putin >:D, mai ai 2 postari si vei intra pe topicul de Bucuresti si atunci nu pot sa-ti urez decat SPOR LA TREABA! ;D

aprilie:
 :o trebuie sa avem 185 postari pentru a avea acces pentru forumul de Bucuresti ?! oau  :(
Murandra, si eu mai am tot 2 luni pana la urmatoarea actiune SC ...  mi se pare o vesnicie pana atunci ... Dar ce ma descurajeaza si ma demoralizeaza cel mai mult este faptul ca Tara Luanei va fi cel mai probabil ultima excursie la care voi participa pana in vara urmatoare :( Nu concep sa plec de Revelion de acasa si sa-mi las copilul singur, iar daca cumva prin absurd reusesc sa-l conving sa vina cu mine, va trebui sa iau si catelul (pt ca nu am cu cine sa-l las) ceea ce probabil va fi imposibil si va complica foarte mult lucrurile. Deci Revelionul se exclude din start  :((

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă