Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1396/1680) > >>

Sunrise:
Perfect te înțeleg...

ella:
Si eu te inteleg, aprilie.Am fost casatorita 25ani, singura de 1an si ceva. Stiu ca uneori e foarte greu, abia acum am inceput sa-mi revin ,desi sunt o persoana optimista.E normal sa ai si momente mai putin bune ,important este sa treci (trecem)peste ele.
Am citit intr-o carte:"Traieste in prezent,nu in trecut,nici in viitor.Vei avea destul timp sa te ocupi de ziua de maine" ;   si incerc sa aplic . 

wonderland:

--- Citat din: aprilie din Marți, 16 Iulie 2013, 23:53 ---Deprimata ... A inteles cineva ceva ?!  :angel:

--- Terminare citat ---

Indiferent de ce a înțeles fiecare, cu siguranță a simțit că treci printr-un moment de descurajare.
Sunt zile și zile, cum spunea și ella.
Stiu cum e sa nu ai chef să faci ceva...singură, dar dacă renunți să mai faci ceva, orice,  te izolezi, intri intr-un cerc vicios.
Asa, că nu renunța să cauți, să faci, lucruri mici, care aduc mici bucurii și care construiesc starea noastre de echilibru.
Uneori, de multe ori echilibrul înseamnă doar calea cu cele mai putine pierderi,  prin care reușești să faci față unei situații extreme. Dar între două extreme gradațiile sunt multe. Nu întotdeauna mijlocul e echilibrul.

Senin în gând îți urez!

Cory:
Suparata  :(  ca mi s-a virusat calculatorul de acasa si nici devirusat nu
mai merge prea bine,  nu stiu cum se face de se strica cate ceva  exact
atunci cand iti trebuie mai mult ...  :tickedoff:

mihaela1961:

--- Citat din: Cory din Luni, 29 Iulie 2013, 10:36 ---Suparata  :(  ca mi s-a virusat calculatorul de acasa si nici devirusat nu
mai merge prea bine,  nu stiu cum se face de se strica cate ceva  exact
atunci cand iti trebuie mai mult ...  :tickedoff:

--- Terminare citat ---
Reinstalat sistemul 'pe curat'(prin formatare) :)
p.s. cand mai avem nici 2 saptamani pana la 'Marea aventura', iti mai arde de P.C.?
Glumeam, normal!De abia astept...A INCEPUT NUMARATOAREA INVERSA! *|* *|* *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă