Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1390/1680) > >>

adda:
Am un chef de munca......  |o

Sunrise:
mie mi-a mai revenit, probabil pentru ca azi mi-au aprobat concediul :dance:

silviu:
am un dor de munca...  :strong:

deli_a:
Nu pot sa respir !!! |o nici noaptea nu pot sa dorm din cauza asta !! m-am saturat de atata vreme de cand aplic tot felul de terapii destepte si sunt 2-3 zile bine, apoi 2 saptamani iar racita... :(( imediat merg la medic... m-am tarat la servici ptr. ca nu are cine sa ma inlocuiasca si consider ca e fair-play sa-mi fac datoria.... dar .... ajunge ! >:(

ella:

--- Citat din: deli_a din Joi, 30 Mai 2013, 11:57 ---Nu pot sa respir !!! |o nici noaptea nu pot sa dorm din cauza asta !! m-am saturat de atata vreme de cand aplic tot felul de terapii destepte si sunt 2-3 zile bine, apoi 2 saptamani iar racita... :(( imediat merg la medic... m-am tarat la servici ptr. ca nu are cine sa ma inlocuiasca si consider ca e fair-play sa-mi fac datoria.... dar .... ajunge ! >:(

--- Terminare citat ---
deli_a,daca poti,du-te la salina. Asa a patit si fiica mea anul trecut cu o tuse seaca :doua zile era bine si, cand credeam ca suntem pe drumul cel bun ,iar tusea de nu se mai oprea. Nu stiam ce sa mai fac si unde sa merg cu ea.In final ,am mers la salina la Slanic Prahova(e mai aproape de noi) si dupa patru zile nu mai tusea decat foarte rar. (La Slanic Prahova salina e inchisa luni)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă