Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1385/1680) > >>

dauina:
acu? intr-un fel....dar dupa ce o sa ies de la masaj si reflexo sper sa fac fata provocarilor!

aprilie:
Imi place acest topic :) Nu stiu daca ma ajuta sa scriu aici cum ma simt dar ... incerc :) pentru ca sunt .... foarte, foarte, foarte  mahnita si ingrijorata din pricina unui manager care habar n-are sa se poarte cu oamenii,  nu are niciodata o atitudine constructiva, orice discutie pe email se transforma intr-o imensa absurditate, denatureaza in mod intentionat sensul cuvintelor cu o rea intentie  dusa la extrem ... in conditiii normale mi-as da demisia, dar acum nu iti gasesti asa usor un nou job ... nu stiu cum o sa mai suport ... nu am mai intalnit asemenea om in 20 de activitate profesionala ... Sunt atat de profund mahnita incat nici sa plang nu pot.

dauina:
sfideaza-l, bate-i cu pumnul in masa/mail....nu intotdeauna se lasa cu concediere!

nuska:
bine.azi am participat la crosul inimii.am primit si o diploma de participare ( prima data cind alerg la un cros)
frumos.plimbare prin oras cu fata mea dornica sa vada ce mai e nou prin Bucuresti
o saptamina frumoasa va doresc

dauina:
bravo nuska!!!! :flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă